Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Verzendpartners

Bij Site4Cars versturen wij standaard al onze bestellingen met DHL. Daarnaast heb je ook de mogelijkheid om de bestelling zelf af te halen. Je kan hieronder zien welke service de transporteurs bieden.

DHL Standaard Levering;

Alle bestellingen bij Site4Cars die meer dan € 99,- kosten worden gratis verzonden met DHL, anders kost het € 5,95 per bestelling aan verzendkosten. Alle bestellingen die voor 19:00 geplaatst worden, worden dezelfde dag nog verstuurd (mits de producten “Direct leverbaar” zijn) Voor meer informatie over de levertijden, bezoek onze levertijdenpagina.

De pakketten die wij met DHL versturen worden door ons van maandag tot en met vrijdag behandeld. DHL levert onze pakketten uit vanaf maandag tot en met zaterdag.

Het is daarnaast ook mogelijk om pakketten direct naar een afhaal locatie van DHL te sturen. Zorg er dan voor dat het bezorg adres overeenkomt met het adres van de afhaalshop bij het plaatsen van je bestelling.

Afhalen;

Naast een leveringsoptie hebben we ook een mogelijkheid om de bestelling op te halen in onze winkel. Ook hier is van toepassing dat je de bestelling dezelfde dan kan ophalen als alles producten die besteld zijn de status “Direct leverbaar” hebben.

Openingstijden voor afhalen:
Ma - do: 08:00 uur - 18.00 uur
Vrijdag: 08.00 uur - 17.30 uur
Zaterdag: 08.30 uur - 12.30 uur
Zondag: gesloten

Let op! Als producten niet “Direct leverbaar” zijn, kunnen ze niet dezelfde dag opgehaald worden. Volg hierbij de informatie die bij het product staat. Meer informatie hier.

Track&Trace

Elke zending die wij versturen met DHL wordt automatisch voorzien van een track&trace link. Deze link wordt op de dag van versturen via een mail naar je verstuurd. Meestal volgt de link tijdens de avond. Via de link kan je in de gaten houden wanneer je pakket wordt verwacht. Daarnaast kan je nog wat aanpassingen doorvoeren zoals; het veranderen van het adres, het veranderen de bezorgdatum, het pakket naar een afhaalshop sturen.