Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Retourproces

Het retourproces van Site4Cars bestaat uit een aantal duidelijke en simpele stappen. Je kan bij Site4Cars producten retour sturen binnen 30 dagen na ontvangst van de bestelling. Je kan het opsturen naar Site4Cars of je kan het zelf afgeven in onze winkel. Wanneer je voor de optie Veilig Bestellen hebt gekozen, dan kan je tot 100 dagen na ontvangst van de bestelling je producten retour sturen.

Stappenplan:

1. Meld een retour aan via onze website zodat we op de hoogte zijn. Vul daarnaast ook het retourformulier in. 

2. Zorg ervoor dat de retour op een juiste manier verpakt wordt zodat het niet beschadigd tijdens transport. Je kan de retour naar het volgende adres versturen:

Site4Cars Retouren
Bijsterhuizen 3029
6604LP in Wijchen

3. Zodra de retour bij ons binnen komt kijken we de retour na. Daarna kunnen we het bedrag weer terug op je rekening storten. Dit doen we altijd binnen 14 dagen na ontvangst van de retour. We storten ten allen tijde het bedrag terug via dezelfde manier als dat de betaling gedaan is. 


Retourregels

Bij het retour sturen van artikelen dienen de volgende retourregels in acht worden genomen:

  • Voor het recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, geldt dat het artikel niet gemonteerd mag zijn geweest. De waardevermindering mag worden doorberekend als het product gemonteerd is geweest.
  • Te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking en onbeschadigd aangeleverd te worden.
  • Originele verpakking van het artikel gelieve niet voorzien van geschreven teksten en/of stickers/plakband.
  • Voor het retourneren van de artikelen dien je zoveel als redelijkerwijs mogelijk gebruik te maken van de omdoos (of een andere omdoos) waarin de artikelen geleverd zijn om transportschade en beschadiging van de originele verpakking te voorkomen.
  • Bij de retourzending vragen we je of je het retourformulier wilt meesturen. Dit bespoedigt het retourproces en op deze manier kunnen we zien wie de artikelen retour heeft gestuurd.

Je kan hier meer informatie vinden over het Herroepingsrecht, daarnaast kan je hier het retourformulier downloaden.