Retour & Garantie

Retour&Garantie

Retourneren bij Site4Cars is zeer eenvoudig! Op deze pagina kan je alle informatie vinden die je nodig hebt voor het correct retourneren van artikelen. Je kan je retour tot 30 dagen na ontvangst van het pakket retourneren aan Site4Cars. Mocht je voor de Veilig Bestellen optie hebben gekozen dat is dit zelfs mogelijk tot 100 dagen na ontvangst van het product. Klik op Veilig Bestellen voor meer informatie!

Retour Proces

Als je een product hebt wat niet past of niet meer nodig is kan je het bij Site4Cars retourneren. Je hoeft hiervoor niet eerst een aanvraag te doen bij Site4Cars. Je kan het product op ieder gewenst moment retourneren naar het retouradres van Site4Cars. Zie hieronder het stappenplan voor een snelle retour afhandeling:

Retour proces

 
 1. Download het retourformulier en zorg ervoor dat je het volledig invult.
 2. Verpak het product dat je retour stuurt in een stevige doos.
 3. Stuur het pakket met een koeriersdienst op naar Site4Cars.nl.
 4. Binnen 14 dagen na ontvangst van retour je geld terug op je rekening. Mocht je vragen hebben over het retour proces, neem dan contact met ons op. Zie        contactgegevens op deze pagina

Retourformulier

Het retourformulier is door Site4Cars opgemaakt en dient bij elke retour meegezonden te worden. Dit is niet verplicht maar bevordert de afhandeling van je retour aanzienlijk. Site4Cars raadt dan ook aan om bij een retourzending een volledig ingevuld retourformulier mee te sturen met het pakket.


Retour & Garantie ‘speciale’ producten:

Accu’s

Voor het opsturen en aanvragen van garantie op een accu gelden wat extra regels.

 1. Alle regels voor een normale retour volgen.
 2. Testrapport van de accu moet meegestuurd worden.

Wij vragen naar het testrapport zodat we op basis van dit rapport kunnen bepalen of de accu inderdaad niet naar behoren werkt.

Retourregels

Bij het retour sturen van artikelen dienen de volgende retourregels in acht worden genomen:

 1. Voor het recht op volledige terugbetaling van het aankoopbedrag, geldt dat het artikel niet gemonteerd mag zijn geweest. De waardevermindering mag worden doorberekend als het product gemonteerd is geweest.
 2. Te retourneren artikelen dienen, voor zover redelijkerwijs mogelijk, in originele verpakking en onbeschadigd aangeleverd te worden.
 3. Originele verpakking van het artikel gelieve niet voorzien van geschreven teksten en/of stickers/plakband.
 4. Voor het retourneren van de artikelen dien je zoveel als redelijkerwijs mogelijk gebruik te maken van de omdoos (of een andere omdoos) waarin de artikelen geleverd zijn om transportschade en beschadiging van de originele verpakking te voorkomen.
 5. Bij de retourzending vragen we je of je het retourformulier wilt meesturen. Dit bespoedigt het retourproces en op deze manier kunnen we zien wie de artikelen retour heeft gestuurd.

Contactgegevens:

Tel: 085-064 55 64
Email: info@site4cars.nl

Retouradres:

Site4Cars.nl
O.v.v. VGF-nummer (factuurnummer)
Energieweg 7
6651 KT in Druten

Herroepingsrecht:

 Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kan hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om jouw mededeling betreffende jouw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping: Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van jouw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van jouw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien je slechts een deel van je bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht of krijgt het betaalde bedrag direct op je bankrekening overgemaakt, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zal je voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 30 dagen na de dag waarop je het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 30 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Je bent niet verplicht om een reden op te geven maar het helpt ons als we weten waarom je een artikel wil retourneren. Het zou zo maar kunnen dat een artikel niet het juiste artikel is omdat het niet past op jouw auto. Zodra we dit weten kunnen we dit aanpassen op onze site en ervoor zorgen dat een volgende klant niet hetzelfde product besteld, niet wetende dat het eigenlijk niet past.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40