Over Site4Cars

Site4Cars is opgericht door Marco Brinkers en Antoine Brouwers. Beide zijn eigenaar geweest van APS, een groothandel in automaterialen met 10 vestigingen in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht.

Site4Cars is in 2017 opgericht, waarbij we auto-onderdelen aanbieden in de breedste zin van het woord. Van ruitenwissers, uitlaten, accu’s en koppelingsets tot spoilers, filters, verlagingsets, armsteunen, automatten, enzovoorts. Alles wat er nodig is voor een auto is te vinden bij Site4Cars. De merken die gevoerd worden zijn de bekende en gerenommeerde merken zoals Bosch, Varta, Mann-Filter, Brembo, Yuasa en Febi. Maar ook het eigen merk S4C Best Deal maakt onderdeel uit van de betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten waar wij al vele jaren ervaring mee hebben. De prijsstelling is scherp en vergelijkbaar met groothandelsprijzen.

De uitdaging in het geheel is om de klant ook de meer technische onderdelen te verkopen die ze, met mogelijk beperkte technische kennis, niet zo snel zouden kopen. Om dat te kunnen doen heeft Site4Cars de mogelijkheid om de consument montage aan te bieden van de onderdelen die ze bij Site4Cars kopen en niet zelf kunnen monteren. Daarvoor heeft Site4Cars een montagenetwerk opgezet met uitsluitend universele garagisten bij jou in de buurt. Als je een onderdeel bestelt bij Site4Cars en je wilt het laten monteren dan krijg je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om de montageprijs op te vragen. Deze krijg je direct te zien en afhankelijk van de montagepartner wordt een montageprijs bepaald. Als deze prijs je aanstaat dan kun je direct de montage boeken bij de montagepartner en sturen wij, indien gewenst, het onderdeel rechtstreeks naar de montagepartner. Op de datum, die je zelf op kunt geven, breng je je auto naar de montagepartner die je gekozen hebt en het onderdeel wordt gemonteerd.

Daarnaast meenden wij ook de mogelijkheid te moeten bieden om een complete onderhoudsbeurt via Site4Cars in te plannen. Door alleen maar het kenteken en de km-stand in te vullen zie je welke onderdelen er nodig zijn voor je auto, waarbij je keuze hebt in 3 prijspakketten en kun je deze bestellen en laten monteren bij één van de montagepartners. Doordat je de onderdelen koopt tegen groothandelsprijzen wordt het onderhoud van je auto aanzienlijk goedkoper als je via Site4Cars je onderhoudsbeurt laat uitvoeren.

Op alle onderdelen die bij Site4Cars gekocht worden zit de gebruikelijke wettelijke en eventueel aanvullende fabrieksgarantie. Ook op de montage via het montagenetwerk wordt volledige garantie gegeven door de montagepartners zelf.

Met Site4Cars heb je gegarandeerd goedkoper auto onderhoud of montage met volledige garantie op onderdelen en montage.

Site4Cars is inmiddels een gevestigde naam binnen de auto-onderdelen branche. Met meer dan 650.000 onderdelen van 250+ fabrikanten voor ruim 180 automerken, 6.000+ automodellen en wel 40.500 autotypes.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40