Over Site4Cars

Site4Cars is een initiatief van Marco Brinkers en Toine Brouwers.

Wij (Marco en Toine) zijn eigenaar geweest van APS, een groothandel in automaterialen met 10 vestigingen in de provincies Noord-Brabant, Zuid-Holland en Utrecht. Marco is met zijn commerciële achtergrond al ruim 20 jaar actief in de auto-onderdelen en Toine met zijn technische en operationele achtergrond loopt ook al ruim 15 jaar mee in deze branche. Na de verkoop van ons bedrijf zijn we ons gaan oriënteren op de verkoop van auto-onderdelen aan particulieren. Iets waar we nog niet eerder mee te maken hebben gehad, omdat wij voornamelijk leverden aan universele garagisten, dealerbedrijven, fleetowners en industrie. Wat ons daarbij opviel is dat er veel auto-onderdelen verkocht worden op het internet, maar dat dit uitsluitend geleverd wordt en er geen mogelijkheid is om dit ook te laten monteren waarbij de consument direct weet wat het kost. Dit zagen wij als een gemis in de dienstverlening naar de consument. Want hoe monteert een consument zelf zijn koppelingset? Of een airco compressor?

Om hierin te kunnen voorzien hebben we Site4Cars opgericht, waarbij we auto-onderdelen aanbieden in de breedste zin van het woord. Van ruitenwissers, uitlaten, banden, accu’s en koppelingsets tot spoilers, luchtverfrissers, verlagingsets, wieldoppen, automatten, enzovoorts. Alles wat er nodig is voor een auto is te vinden bij Site4Cars. De merken die gevoerd worden zijn de bekende en gerenommeerde merken zoals Bosch, Varta, Valeo, Hella, ABS. Maar ook het eigen private label BESSR maakt onderdeel uit van de betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten waar wij al vele jaren ervaring mee hebben. De prijsstelling is scherp en vergelijkbaar met groothandelsprijzen.

De uitdaging in het geheel is om de klant ook de meer technische onderdelen te verkopen die ze, met mogelijk beperkte technische kennis, niet zo snel zouden kopen. Om dat te kunnen doen heeft Site4Cars de mogelijkheid om de consument montage aan te bieden van de onderdelen die ze bij Site4Cars kopen en niet zelf kunnen monteren. Daarvoor heeft Site4Cars een montagenetwerk opgezet met uitsluitend universele garagisten bij jou in de buurt. Als je een onderdeel bestelt bij Site4Cars en je wilt het laten monteren dan krijg je tijdens het bestelproces de mogelijkheid om de montageprijs op te vragen. Deze krijg je direct te zien en afhankelijk van de montagepartner wordt een montageprijs bepaald. Als deze prijs je aanstaat dan kun je direct de montage boeken bij de montagepartner en sturen wij, indien gewenst, het onderdeel rechtstreeks naar de montagepartner. Op de datum, die je zelf op kunt geven, breng je je auto naar de montagepartner die je gekozen hebt en het onderdeel wordt gemonteerd.

Daarnaast meenden wij ook de mogelijkheid te moeten bieden om een complete onderhoudsbeurt via Site4Cars in te plannen. Door alleen maar het kenteken en de km-stand in te vullen zie je welke onderdelen er nodig zijn voor je auto, waarbij je keuze hebt in 3 prijspakketten en kun je deze bestellen en laten monteren bij één van de montagepartners. Doordat je de onderdelen koopt tegen groothandelsprijzen wordt het onderhoud van je auto aanzienlijk goedkoper als je via Site4Cars je onderhoudsbeurt laat uitvoeren.

Op alle onderdelen die bij Site4Cars gekocht worden zit de gebruikelijke wettelijke en eventueel aanvullende fabrieksgarantie. Ook op de montage via het montagenetwerk wordt volledige garantie gegeven door de montagepartners zelf.

Met Site4Cars heb je gegarandeerd goedkoper auto onderhoud of montage met volledige garantie op onderdelen en montage.

Neem contact op
image description
WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40