Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Versnellingsbakolie online kopen? Site4Cars.nl

Versnellingsbakolie houdt de draaiende delen in de versnellingsbak koel en smeert deze ook meteen. Wij hebben verschillende verpakkingen versnellingsbakolie, zowel in grootverpakking als in kleinverpakking. Site4Cars biedt deze olie aan van de merken Eurol, Castrol en Kroon Oil.

 

Versnellingsbakolie online kopen doe je bij Site4Cars

De functie van versnellingsbakolie is het koel houden en smeren van de draaiende delen in de versnellingsbak van jouw auto. Daarnaast wordt niet gewenste wrijving tegen gehouden door versnellingsbakolie. Dit leidt tot een langere levensduur van jouw auto. Versnellingsbakolie verliest naarmate de tijd vordert zijn werking. Hierdoor kunnen zich vervolgens ongemakken voordoen in de versnellingsbak. Bij Site4Cars koop je voordelig nieuwe versnellingsbakolie. 

Wanneer moet ik mijn versnellingsbakolie verversen?

Soms zit er te weinig olie in de versnellingsbak, en dan moet deze worden bijgevuld. Daarnaast kan de olie langzaam vervuilen, door slijtage, vocht, interne vervuiling en ouderdom. Het gevolg is dat de olie dikker wordt en zijn smerende eigenschappen verliest. In beide gevallen is het van belang dat je de juiste olie gebruikt. Tussen een handgeschakelde en automatische versnellingsbak zit een groot verschil, ook wat betreft de olie die je nodig hebt. Versnellingsbakolie hoef lang niet zo vaak te worden vervangen als motorolie. Vaak is een keer per autoleven voldoende.

Welke versnellingsbakolie heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke versnellingsbakolie er geschikt is voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste versnellingsbakolie aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke versnellingsbakolie jij nodig hebt. 

Hoe snel heb ik mijn versnellingsbakolie in huis?

De levertijd verschilt per versnellingsbakolie. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van versnellingsbakolie bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om versnellingsbakolie gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merke) zoals Eurol, Castrol en Kroon OIl, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!