Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Ruitensproeiervloeistof kopen voor jouw auto | Site4Cars

Site4Cars biedt onder andere ruitensproeiervloeistof aan van de merken Kroon Oil, Eurol en S4C Best Deal. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de ruitensproeiervloeistof.

 

Ruitensproeiervloeistof online kopen doe je bij Site4Cars

Ruitensproeiervloeistof is bedoeld om de autoruiten schoon te kunnen maken. Als je het hendeltje bedient om de ruitensproeiervloeistof te activeren, zal de vloeistof op de ruiten worden gesproeid. De ruitenwissers verwijderen de vloeistof weer van de ruiten en deze zullen naderhand schoon zijn. Bij Site4Cars kun je jouw nieuwe ruitensproeiervloeistof voordelig aanschaffen. 

Ruitensproeiervloeistof bijvullen

Wij raden aan om met regelmaat het niveau van de vloeistof te controleren. Het kan voorkomen dat je de vloeistof moet bijvullen. Als de ruitensproeiervloeistof in het reservoir onder het minimale niveau is, dien je deze bij te vullen. Het reservoir bevindt zich onder de motorkap. Het komt bij sommige auto’s voor dat voor de ruitensproeier van de achterruit een reservoir is ondergebracht in de bagageruimte van de auto.

Het bijvullen is eenvoudig uit te voeren en is geen tijdrovende klus, maar zorg er wel voor dat je de juiste ruitensproeiervloeistof gebruikt als je de vloeistof gaat bijvullen. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe ruitensproeiervloeistof in huis?

De levertijd verschilt per ruitensproeiervloeistof. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke ruitensproeiervloeistof heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke ruitensproeiervloeistoffen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste ruitensproeiervloeistof aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke ruitensproeiervloeistof jij nodig hebt. 

Voordelen van een ruitensproeiervloeistof bestellen bij Site4Cars 

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een ruitensproeiervloeistof gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Kroon OIL, Sonax en Valma. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.