Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Auto olie en vloeistoffen | motorolie, remvloeistof, koelvloeistof en meer!

Een belangrijk onderdeel van een remsysteem is remvloeistof. Zonder remolie of een goede werking hiervan kun je niet of nauwelijk remmen. In ons assortiment vind je remvloeistof van de Bosch, Castrol en Kroon Oil. Deze merken zijn van topkwaliteit.

 

Remvloeistof online kopen doe je bij Site4Cars

De remvloeistof zorgt er kort gezegd voor dat de kracht van het rempedaal wordt overgedragen op de wielen. Zonder deze vloeistof, of een goede werking hiervan, zal je jouw auto niet of nauwelijks meer kunnen afremmen. Er bestaan heel verschillende remvloeistoffen, met allemaal verschillende kookpunten. Bij Site4Cars ben je uiteraard aan het juiste adres voor het kopen van jouw nieuwe remvloeistof.

Wanneer moet ik mijn remvloeistof vervangen?

Onderdelen verouderen natuurlijk naarmate de tijd vordert en remvloeistof is hier geen uitzondering op. Hierdoor neemt de kwaliteit van de vloeistof af. Remvloeistof neemt water op uit de buitenlucht waardoor het kookpunt van de vloeistof verlaagd zal worden en er dampbellen van lucht kunnen ontstaan. Lucht in het remsysteem kan ervoor zorgen dat de auto niet meer of niet meer goed afremt. Verder kan remvloeistof vervuild raken waardoor er een zwarte of grijze kleur waarneembaar is. Ook vervuilde remvloeistof verslechterd de werking van de remmen. In deze gevallen zal de remvloeistof dus spoedig moeten worden vervangen. 

Welke remvloeistof heb ik nodig?

Weet je niet zeker welke remolie jouw auto nodig heeft? Geen paniek. Één van onze verkopers kan natuurlijk altijd achterhalen welke onderdelen je nodig hebt, dus ook welke remvloeistof geschikt is voor jouw auto. Wij voorzien je graag van advies. Je kunt ten alle tijden even contact met ons opnemen.

Hoe snel heb ik mijn remvloeistof in huis?

De levertijd verschilt per remvloeistof. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven ‘Levertijd binnen 2 werkdagen’. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van remvloeistof bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remvloeistof gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Castrol en Kroon Oil, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!