Motorolie

Ben jij op zoek naar motorolie? Site4Cars heeft voor elke auto de juiste motorolie in verschillende soorten hoeveelheden. Wil je motorolie kopen, maar weet je niet welke er in jouw auto gaat? Vul ons contactformulier in of open de chatbox en we helpen je graag bij het vinden van de juiste olie voor jouw auto.

Motorolie voor je auto koop je bij Site4Cars

Bij Site4Cars hebben we veel verschillende soorten motorolie. Je kan motorolie kopen in varianten van 1 liter of 5 liter. Dit is ideaal voor particulieren die graag hun motorolie verversen. Speciaal voor de bedrijvensector hebben wij ook motorolie grootverpakking in de aanbieding. Denk hierbij aan motorolie vaten van 60 liter en 208 liter. Op deze manier probeert Site4Cars iedereen van de juiste hoeveelheid en de juiste olie te voorzien. Niet zeker over hoeveel olie je nodig hebt bij het olie verversen? Neem contact met ons op en we zoeken het graag voor je uit!

Motorolie van topmerken zoals Kroon Olie

We hebben veel verschillende soorten olie, verdeeld over twee merken de we voeren. Kroon Olie is het merk die je op onze website terug kan vinden. Weet je niet wanneer je jouw olie moet verversen? Kijk dan bij onderhoudsbeurt op onze pagina. Vul je kenteken en kilometerstand in en je zal zien bij welke kilometerstand je de motorolie moet vervangen. Olie verversen kan je zelf doen, of je kan het bij een van onze montagepartners laten doen. Kijk voor al onze montagepartners hier. Het is altijd makkelijk om wat olie bij te hebben mocht je het moeten verversen. Wil je meer weten over jouw auto? Doe dan de kentekencheck op kentekencheck.nu en vraag simpel en eenvoudig alle informatie op over de auto!

Welke motorolie heb ik nodig?

Het is altijd lastig om te bepalen welke olie je nodig hebt voor jouw auto. Het is namelijk van belang dat je de juiste motorolie in de auto stopt, voor het wel wezen van de motor. Bij Site4Cars kan je gemakkelijk de juiste olie voor jouw auto vinden. Kijk in het serviceboekje van je auto voor het originele olie nummer. Kijk vervolgens wat voor olie dit is, bijvoorbeeld; motorolie 5W30 of motorolie 10W40. Je kan op de motorolie pagina filteren op de viscositeit van de olie. Vervolgens kan je aan de hand van het originele nummer je olie terugvinden. Deze staan op onze site achter de specificatie. Op deze manier heb je dus altijd de juiste olie voor jouw auto.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40