Motorolie

Ben jij op zoek naar motorolie? Site4Cars heeft voor elke auto de juiste motorolie in verschillende soorten hoeveelheden. Bekijk nu ons assortiment en bestel motorolie online; wel zo gemakkelijk!

Welke motorolie heb ik nodig?

Vraag je je af: welke motorolie heb ik nodig? Dat is heel begrijpelijk; het is namelijk altijd lastig om te bepalen welke motorolie in jouw auto moet. Voor het welzijn van de motor, is het van belang dat je de juiste motorolie in de auto stopt. Bij Site4Cars helpen we je graag een handje! Kijk in het serviceboekje van je auto voor het originele olie nummer. Kijk vervolgens wat voor soort olie dit is, bijvoorbeeld; motorolie 5W30 of motorolie 10W40. Om het je gemakkelijk te maken kun je links op onze motorolie kleinverpakking of grootverpakking pagina filteren op: merk; inhoud, soort en op de viscositeit van de olie. Wanneer je op viscositeit filtert kun je aan de hand van het originele nummer je olie terugvinden. Deze staan op onze site achter de specificatie. Op deze manier heb je dus altijd de juiste olie voor jouw auto.

Motorolie verversen? Koop motorolie online!

In het assortiment van Site4Cars vind je veel verschillende soorten motorolie. Je kunt motorolie in kleinverpakking van 1 liter of 5 liter bestellen: ideaal voor particulieren die graag zelf hun motorolie verversen. Speciaal voor de bedrijvensector hebben wij ook motorolie grootverpakking in de aanbieding. Denk hierbij aan motorolievaten van 60 liter en 208 liter. Op deze manier proberen wij van Site4Cars iedereen van de juiste hoeveelheid en de juiste olie te voorzien. Weet je niet zeker hoeveel olie je nodig hebt je nodigt hebt bij het olie verversen? Neem contact met ons op en we denken graag met je mee!

Olie voor elke auto; verschillende soorten motorolie

Wanneer je op zoek bent naar auto olie en vloeistoffen dan ben je hier aan het juiste adres! In ons assortiment vind je veel verschillende soorten motorolie waardoor je bij ons voor elk type auto olie kopen kunt. Wij voeren twee merken waarvan Kroon Olie het merk is dat je op onze website terug kunt vinden. Weet je niet wanneer je jouw olie moet verversen? Kijk dan bij onderhoudsbeurt en vul je kenteken en kilometerstand in. Je krijgt vervolgens te zien bij welke kilometerstand je de motorolie moet vervangen. Motorolie verversen kun je zelf doen, of je kunt het bij een van onze montagepartners laten doen.

Tip: zorg dat je altijd wat olie bij de hand hebt, zodat je de olie gelijk kunt verversen wanneer het aan vervanging toe is!

Bestel motorolie eenvoudig online!

Via onze webshop kun je eenvoudig motorolie bestellen. Wil je motorolie kopen, maar vraag je je af: welke olie in mijn auto heb ik nodig? Of heb je andere vragen of advies nodig? Neem dan contact met ons op of stel je vraag in de online chat. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste olie voor jouw auto. 

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40