Additieven

Ben jij op zoek naar een additief voor jouw auto? Bij Site4Cars vind je verschillende additieven die bijdragen aan het onderhoud van jouw auto. Weet je niet welk product je nodig hebt of heb je een vraag over een bepaald product? Neem contact met ons op, of stuur ons een bericht via WhatsApp en we helpen je graag verder.


EUROL | Brandstofadditief Eurol Engine Oil Treat E802315-250ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 19,60 9,32

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Brandstoftoevoegsel Eurol Motorcycle Fuel Treat E802810-100ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 10,73 5,11

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Brandstoftoevoegsel Eurol Motorcycle Injection E802811-100ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 11,08 5,28

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Brandstoftoevoegsel Eurol Motorcycle Octane E802812-100ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 12,86 6,11

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Brandstoftoevoegsel Eurol Motorcycle System Clean E802813-100ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 11,08 5,28

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Dieselreiniger Eurol Diesel Injection   Cleaner E802492-250ML online kopen bij Site4Cars
-52% van € 15,43 7,33

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie
EUROL | Reinigingsmiddel Eurol Air-Filter Fluid E803950-1L online kopen bij Site4Cars
-52% van € 24,54 11,66

Tijdelijk niet leverbaar

Meer informatie

Kroon-Oil Additieven

Het productassortiment van Kroon-Oil is nu nòg completer met de Kroon-Oil additieven lijn. Additieven zorgen voor bescherming, reiniging en optimalisatie van olie-, brandstof- en koelsystemen. Het gebruik van hoogwaardige toevoegingen kunnen, afhankelijk van de eigenschappen van de diverse additieven, een lager brandstofverbruik en/of een vertragende werking van slijtage opleveren. Zo herstel je het originele rendement van olie-, brandstof- en koelsystemen. 

De afgelopen jaren is een stijging zichtbaar in het gebruik van additieven. Marktontwikkelingen laten zien dat er behoefte is aan producten met een speciale toepassing om o.a. motorproblemen op te lossen. Onder andere door de komst van brandstoffen met een bio component, zoals E10 (benzine) en dieselbrandstoffen met een bio component, reduceren we de CO2- uitstoot maar hebben motoronderdelen het zwaarder te verduren. Het gebruik van bio-ethanol als bio component aan benzine maakt dat de huidige benzines agressiever zijn. Additieven zijn specifiek ontwikkeld ter bescherming van het brandstofsysteem tegen de nadelige of schadelijke effecten van brandstoffen met een bio component. 

Petrol en Diesel Treatement

Heeft jouw auto een petrol of diesel treatment nodig? Bij Site4Cars hebben we het perfecte product voor jouw auto! Diesel en Petrol treatment zorgen ervoor dat het gehele brandstofsysteem gereinigd wordt. Het verbeterd de prestaties van je auto en het zorgt ervoor dat de auto zuiniger gaat rijden. Door een niet volledige verbranding vervuilen de verbrandingskamers, injectiesystemen en in- en uitlaatkleppen met koolstofafzettingen. Toevoegen van brandstofadditieven aan brandstof zorgt voor een essentiële reiniging en herstelt de originele prestaties van motor en motoronderdelen.

Radiator Cleaner en Stop Leak

Dit additief zorgt ervoor dat het koelsysteem professioneel gereinigd wordt. Het verwijderd corrosie, sludge en ketelsteen. Het Stop Leak additief zorgt ervoor dat het koelsysteem en de radiateur afgedicht worden. Het product zorgt dan voor een directe bescherming van het koelsysteem tegen toekomstige lekkages. Wanneer koelvloeistoffen gebruikt zijn van een onvoldoende kwaliteit of de verversingsinterval ruimschoots is overschreden, kan een koelsysteem ernstig vervuilen. Daardoor vermindert het koelvermogen met oververhittingsverschijnselen en dure koelsysteemreparaties tot gevolg.

Olie Additieven

Door ongunstige rijomstandigheden, te lang gebruik van olie of door gebruik van olie van onvoldoende kwaliteit, kunnen zich smeer technische problemen voordoen. Toevoegen van olie additieven zorgt voor een goede conditie van de motor en motoronderdelen voor zowel een preventieve als herstellende werking.

Voordelen van additieven bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om additieven gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.


✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Kroon-Oil dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40