Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Auto olie en vloeistoffen | motorolie, remvloeistof, koelvloeistof en meer!

 

Nog doorverwijzen naar accessoires-gedeelte, inc. onderliggende! 301-redirects evt.

 

Ben jij op zoek naar olie en/of vloeistoffen voor je auto? Dan ben je hier op het juiste adres! Site4Cars heeft veel verschillende producten waardoor we een enorm breed assortiment hebben. We hebben producten van onder andere de volgende merken, Kroon Oil en Castrol. Niet zeker welk product je nodig hebt? Neem contact met ons op via het contactformulier.


Olie en Vloeistoffen koop je goedkoop bij Site4Cars

Site4Cars heeft een breed aanbod in Olie en Vloeistoffen. Denk hierbij aan motorolie, ruitensproeiervloeistof, remvloeistof, vetten, adblue, stuurbekrachtigingsolie, versnellingsolie, koelvloeistof, ontvetters en reinigers en hydraulische olie. Bij Site4Cars vind je altijd wat je nodig hebt. Ook hebben wij speciale producten zoals diverse oliën, die je bijvoorbeeld voor boten, voor het racen, voor tuinmateriaal of voor scooters kan gebruiken.

Olie en Vloeistoffen online bestellen van topmerken zoals Kroon Olie en Castrol

Wij hebben twee merken die wij op de website voeren. Dit is Kroon-Oil en Castrol, twee A-merken van hoge kwaliteit. Vind je het moeilijk om de juiste olie voor jouw auto te vinden als je een beurt nodig hebt? Dat is niet gek, het is best moeilijk om de goede olie te vinden, daarnaast is het ook van belang dat de goede olie in de juiste auto terecht komt. Dit maakt de aankoop soms moeilijk. Site4Cars heeft de oplossing voor dit probleem. Vul je kenteken in op de homepagina, ga naar de onderhoudspagina en de site vindt gelijk de juiste olie voor jouw auto.

Waar moet ik op letten bij het vervangen van de olie?

Ga je zelf de olie vervangen? Dan zijn er een paar dingen waar je op moet letten. Ten eerste is het van belang dat je altijd de juiste olie besteld. Ben je niet zeker over je keuze? Neem dan contact met op via het contactformulier. Daarnaast is het altijd zo dat wanneer je de olie van de auto vervangt je ook de oliefilter moet vervangen. Je vindt onze oliefilters hier. Je hebt ook een oliefiltersleutel nodig om het oliefilter te kunnen plaatsen. Je heb ook een olie aftapplug nodig. Vergeet ook niet een lekbak te gebruiken, deze kan je hier vinden.