Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Kiyoh Reviews

Site4Cars gebruikt de review software van Kiyoh. Elke klant kan een review plaatsen wat een realistisch beeld van onze service toont.

De online reputatie van een webshop is tegenwoordig een belangrijk aspect! Het geeft klanten een goed beeld van de webshop, de service en de klantvriendelijkheid. Wij hebben gekozen om via Kiyoh reviews te verzamelen. Kiyoh is een onafhankelijke specialist in klantenbeoordelingen. Daarnaast werkt Kiyoh samen met Thuiswinkel Waarborg om de kwaliteit hoog te houden. Elke klant van Site4Cars krijgt de mogelijkheid om een review over Site4Cars te schrijven. Dit omdat Kiyoh iedereen toelaat op het platform.

Site4Cars streeft ernaar om iedere klant een positieve online winkelervaring te bieden! Via de reviews die verzamelt worden op Kiyoh kunnen we een goed beeld krijgen waar we onszelf kunnen verbeteren en hoe we het beste klanten kunnen helpen die niet tevreden zijn! Ben je niet tevreden over iets? Dan kan je natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via de LiveChat, WhatsApp of telefonisch. 

Elke geschreven review draagt bij aan onze online reputatie en authoriteit. Wij zijn daarom erg blij met elke review! Wil jij je ervaring met ons delen? Schrijf dan vandaag nog jou review.

Bekijk hier alle reviews van Site4Cars!

Kiyoh Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid.

• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan

• Reviews met een score lager dan een 6 worden 7 dagen na plaatsing gepubliceerd

Nog geen review geschreven over Site4Cars? Geen probleem, je kan hier makkelijk en snel jouw review achterlaten!