Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Garantie

Wanneer je een product bij ons koopt heb je ten alle tijde, mits je het product normaal gebruikt, recht op een goed product. Wanneer je vindt dat het product niet aan de verwachtingen voldoet dien je zo spoedig mogelijk contact op te nemen met Site4Cars. Waarna wij de garantiebepalingen uit het Burgerlijk Wetboek zullen hanteren.

Je dient ons daarvan binnen redelijke termijn op de hoogte te brengen. Hierbij is binnen twee maanden na ontdekking van het gebrek in ieder geval redelijk. 

Na je mededeling onderzoeken wij of we het gebrek eenvoudig kunnen herstellen of dat we het product en/of de defecte onderdelen kunnen vervangen. Mocht dit in zijn geheel, of op de korte termijn, niet mogelijk zijn dan bieden wij je de mogelijkheid de overeenkomst te ontbinden. Je krijgt dan, een gedeelte van de aankoopprijs van ons terug.

Wil je een artikel retourneren voor garantie? Dan vragen wij je de garantie op dezelfde manier aan te melden als een retour alleen op het retourformulier ook de garantiegegevens in te vullen.

Wettelijke garantie

De wettelijke garantie betekent dat je altijd recht hebt op een goed product. Als een product niet deugt, heb je recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Is het probleem met het product jouw schuld? Dan heb je geen recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van je geld. Heb je het product normaal gebruikt, maar is het gewoon versleten? Ook dan heb je geen recht op gratis reparatie.