Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Armsteun monteren; hoe monteer ik een Armster Armsteun?

11mTNOuEDQhgphOsUwRK6LYfP5URGVFDxUT2Mxmg.jpeg


4-augustus-2020 | Kennisbank | Site4Cars
 

Als je een lange reis moet maken is het natuurlijk prettig om zo af en toe je arm te laten steunen op een armsteun. Je kunt hierdoor wat lichter sturen en je arm krijgt wat rust. Daarnaast beschikken de meeste armsteunen ook nog eens over een klep die kunt openen, waardoor je extra opbergruimte hebt. En als je er geen zin in hebt kun je de armsteun ook gewoon wegklappen. Ideaal dus. Wij verkopen armsteunen van Armster, die altijd precies zo gemaakt zijn dat hij in jouw auto past. In deze blog leggen we uit hoe je deze kunt monteren!

Stappenplan Armster armsteun monteren

Een armsteun van Armster monteren is heel makkelijk. Dit kun je prima zelf doen, vaak heb je het in 5 minuten al gedaan. Hieronder hebben we 5 stappen voor je op rij gezet waarmee jij het kunt doen. Daaronder vind je nog twee instructievideo's waar je kan zien hoe het monteren van Armster armsteunen in zijn werk gaat. Zo moet het altijd lukken!

  1. Het benodigde bevestigingsmateriaal is altijd meegeleverd, hierover hoef je dus geen zorgen te maken. Hetzelfde geldt voor een montagevoet en een specifieke handleiding. Je hoeft dus geen extra materiaal in huis te hebben of halen!
  2. Een aantal modellen bevat een extra verlengkabel of een extra metalen bracket voor de bevestiging van de montagevoet. Dit staat dan altijd aangegeven in de productomschrijving.
  3. De pasvorm van de montagevoet is specifiek voor elk merk en type auto. Haal dus altijd de juiste armsteun voor jouw auto in huis. De montage van de armsteun en montagevoet is voor alle auto’s gelijk. 
  4. De armsteun wordt bevestigd op de montagevoet en de montagevoet wordt bevestigd op de middenconsole van de auto. Om de montagevoet op de middenconsole te kunnen bevestigen dienen er 4 gaatjes van 3 mm te worden geboord.
  5. Bekijk de onderstaande video's voor voorbeelden van het monteren!
Mocht je nog vragen hebben over welke armsteun voor jou geschikt is, of hoe je hem moet monteren, neem dan gerust contact met ons op!