Betaalmogelijkheden

iDeal iDeal

Met iDeal kan je veilig en gemakkelijk jouw bestelling afrekenen. Je rekent af in jouw vertrouwde internet betaalomgeving (die beveiligd wordt door jouw eigen bank). Wij hanteren géén extra transactiekosten voor een iDeal transactie.

Als internetbankierder kan je direct gebruik maken van iDeal, zonder dat je, jezelf daarvoor hoeft aan te melden. iDeal is geschikt voor ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, Regiobank. Fortis, van landschot bankiers, Knab en Triodos.

PayPal PayPal

Je kunt tegenwoordig ook direct afrekenen met Paypal. Door eenvoudig met jouw e-mailadres op PayPal's beveiligde omgeving in te loggen kan je met een aantal simpele kliks van jouw PayPal-saldo (eventueel gekoppeld aan jouw bankrekening) of met een creditcard voor je bestelling betalen. Je betaling wordt meestal pas na twee dagen van jouw rekening afgeschreven.

Met PayPal, een eBay-bedrijf, kunnen alle bedrijven en consumenten met een e-mailadres online betalingen verzenden en ontvangen. Transacties met PayPal zijn veilig en volledig verzekerd. Met PayPal wordt kopen op het internet gemakkelijker dan ooit.

Afterpay Afterpay

AfterPay voert voor www.site4cars.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. Afterpay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.

Mastercard/Visa Mastercard  Visa

Wij accepteren de Mastercard en Visa creditcards. Creditcards worden gecontroleerd en in sommige gevallen kan om aanvullende informatie worden gevraagd. Voor betalingen met Visa en Mastercard kan gevraagd worden naar de 3D secure code. Wij rekenen geen extra kosten voor het gebruik van creditcards.

Mister Cash/Bancontact Mister Cash/Bancontact

Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. Met Bancontact/Mister Cash kan je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankoop bij ons afrekenen. Je rekent af in jouw eigen internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank.

Hoe verloopt de betaling? Betalen met Bancontact/Mister Cash is heel eenvoudig en snel. Je aankopen zijn in een paar seconden betaald. Je klikt op het Bancontact/Mister Cash logo in de lijst van betaalmiddelen. Je kunt het totaalbedrag ook eerst zelf overmaken op onze rekening. De snelste verwerking is om het bedrag van bank naar bank over te maken.

Ons bank- en girorekeningnummer kan je vinden in de bevestigings-email die je ontvangt na het afronden van de bestelling. Zodra wij je betaling hebben ontvangen, versturen wij jouw bestelling zo snel mogelijk.

Rabobank rekeningnummer: NL69 RABO 0342 3860 18 t.n.v. Bogijn Automotive B.V. Druten Betalen buiten NL: IBAN NL69 RABO 0342 3860 18 SWIFT RABONL2U BIC RABONL2U

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40