Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Wielremcilinder » Bestel via Kenteken | Site4Cars

Een wielremcilinder is een onderdeel in de remtrommel. Door de remdruk komt in het midden van de wielremcilinder remvloeistof, waardoor beide remzuigers de remschoenen tegen de binnenkant van de remtrommel drukken. Wielremcilinders worden per stuk verkocht. Site4Cars biedt wielremcilinders aan van de merken NK, ATE, S4C Best Deal, Brembo, Delphi, TRW, NPS Blue Print, Bosch en Topran.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een wielremcilinder online kopen doe je bij Site4Cars

Een wielremcilinder kan gaan lekken of vast gaan zitten door vervuiling. In beide gevallen moeten ze zo snel mogelijk worden vervangen. Het is een gietijzeren of aluminium deel wat zit gemonteerd in de remtrommel, op de ankerplaat. In de wielremcilinder bevinden zich een of twee zuigers die door een rubberen stofhoes worden beschermd. Wanneer je het rempedaal indruk wordt er hydraulische druk uitgeoefend, deze drukt via de remleiding en de remslang de cilinders naar buiten. Hierdoor wordt de voering tegen de trommel gedrukt en zal de trommel vertragen. 

Wanneer moet je je wielremcilinder vervangen?

Hoe weet je wanneer je je wielremcilinder moet vervangen? Er zijn een aantal tekenen dat jouw wielremcilinder niet meer naar behoren werkt. In de meeste gevallen is een kapotte wielremcilinder te herkennen aan lekkage van de remvloeistof. Daarnaast kan het zijn dat een van de zuigers, of allebei, vast zitten in het huis. Dit wordt veroorzaakt door corrosie. Het is belangrijk om bij deze tekenen snel te handelen. Als je er namelijk snel bij bent zit vaak alleen de stofhoes vol met remvloeistof. Als je langer wacht kan het zijn dat de hele remtrommel vettig is geworden, en dan is het aan te raden om ook de remvoering te vervangen. Deze neemt de remvloeistof erg makkelijk op en zal de remwerking negatief blijven beïnvloeden. Het is dus zaak dit te voorkomen. Daarnaast heeft een defecte wielremcilinder invloed op de remwerking van je auto, en dus op de verkeersveiligheid.

Welke wielremcilinder heb ik nodig?

Op basis van je kenteken of het chassisnummer kan je eenvoudig achterhalen welke wielremcilinder er op jouw auto zit. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste wielremcilinder aangeeft. Daarnaast kun je ook altijd zoeken op het merk, uitvoering en type auto. Ook dan komt de juiste wielremcilinder op de site. Mocht het toch niet lukken om de juiste te vinden, dan kan de verkoper hier ook altijd mee helpen. 

Wat kost een wielremcilinder?

De prijs van een wielremcilinder hangt van meerdere factoren af, zoals het merk en type auto en het merk wielremcilinder. Gemiddeld genomen ligt de prijs echter tussen de €10,- en €20,- 

Voordelen van wielremcilinders bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om wielremcilinders gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals NK, ATE, S4C Best Deal, Brembo, Delphi, TRW, NPS Blue Print, Bosch en Topran, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.