Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkoper wiellagers online kopen | ABS, Febi Bilstein, SKF, KAVO en meer!

Ben jij op zoek naar nieuwe wiellagers omdat de oude kapot zijn of zijn versleten? Bij Site4Cars vind je veel verschillende merken zoals  S4C Best DealNKTopranGSP, NPS, FAG, Febi en SKF, wat betekent dat er altijd wel een wiellager geschikt is voor jouw auto. Heb je vragen over een wiellager? Of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een WhatsApp bericht!

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een wiellager en wielnaaf online kopen doe je bij Site4Cars

Een wiellager zorgt er dus voor dat het wiel van de auto kan ronddraaien. De wiellager bestaat eigenlijk uit twee aparte ringen die om elkaar heen kunnen draaien. Tussen deze ringen zitten kogels of rollen die ervoor zorgen dat de ringen los van elkaar kunnen draaien. Een wiellager bevindt zich in een wielnaaf. De wielnaaf is bedoeld voor de bevestiging van de wielen op de aandrijfas. Op de wielnaaf rust ook het gewicht van de auto terwijl deze rijdt. Hierin zit vet zodat alles op een goede manier draait zonder wrijving. Voor een wiellager of wielnaaf ben je bij Site4Cars natuurlijk aan het juiste adres!

Wanneer moet ik mijn wiellager vervangen?

Wiellagers worden tijdens het rijden zwaar belast en hierdoor zijn ze aan slijtage onderhevig. Het smeermiddel in een lager splitst na verloop van tijd en dit zorgt er uiteindelijk voor dat het lager faalt. Dan kan de wiellager kapot gaan, vervanging is dan de enige optie. Je hebt zelf ook invloed op de staat van je wiellagers. Agressief rijden, slecht onderhoud, omliggende onderdelen van mindere kwaliteit en vuile wegen hebben een negatieve invloed op de staat van de wiellagers. Vaak vallen de symptomen niet direct op, ook omdat niet alle lagers tegelijk slijten. Hier lees je over de symptomen van een kapotte wiellager. Mocht je een van deze symptomen herkennen raden we aan er zo snel mogelijk naar te kijken. Ermee doorrijden vergroot namelijk de kans op slijtage. De wiellager vervangen is daarom echt de beste optie.

Welke wiellager of wielnaaf heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke wiellager of wielnaaf je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste wiellagers en wielnaven weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Wiellager vervangen kosten

De kosten wiellager vervangen. Dat is natuurlijk ook een belangrijke vraag wanneer je nieuwe wiellagers nodig hebt. Dit hangt natuurlijk af van de kosten van de wiellager en het aantal uren dat eraan besteed wordt, tenzij je het zelf doet. Dit is echter een redelijk lastige klus waardoor het vaak in de garage zal gebeuren. Wiellagers zelf heb je voor weinig geld, dit loopt op tot enkele tientallen euro’s. Het vervangen en de uren die dit kost zal dan ook het grootste deel van het geldbedrag zijn.

Voordelen van een wiellager of wielnaaf bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een wiellager of wielnaaf gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals S4C Best Deal, NK, Topran, GSP, NPS, FAG, Febi en SKF. deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!