Wiellager & Wielnaaf

Ben jij op zoek naar nieuwe wiellagers omdat de oude kapot zijn of zijn versleten? Bij Site4Cars vind je veel verschillende merken zoals ABS, SKF, Kavo Parts en Febi, wat betekent dat er altijd wel een wiellager geschikt is voor jouw auto. Heb je vragen over een wiellager? Of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact met ons op via de livechat of stuur ons een WhatsApp bericht!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Wiellagers online kopen.

Site4Cars beschikt over een uitgebreid assortiment ABS, Bessr, Kavo Parts, Febi en SKF wiellagers. Het assortiment bestaat uit conventionele lagers, geavanceerde wielnaven met of zonder geïntegreerde ABS sensor. Alle Bessr, ABS, Kavo Parts, Febi en SKF wiellagers zijn EAC goedgekeurd.

Wiellager kapot

Hoe herken ik een kapotte wiellager, of hoe weet ik wanneer mijn wiellager kapot is? Als je een kapotte wiellager denkt te hebben let dan tijdens het rijden op een brommend geluid wat tijdens het nemen van bochten moet toenemen. Je moet een wiellager ook vervangen wanneer er speling is in een wiellager en wanneer deze niet versteld kan worden. Let wel op dat je zeker weet dat het de wiellagers kapot zijn en niet iets anders wat een soort zelfde geluid kan maken. Ben je niet zeker van je zaak? Laat de auto even controleren bij een van de montagepartners die bij Site4Cars zijn aangesloten.

Wil je gelijk weten wat het kost om een wiellager te laten monteren bij een van onze montagepartners? Kijk dan in het winkelmandje naar de montageprijs die wordt gerekend voor wiellagers voor jouw auto. Je kan via onze site ook gelijk de montage voor de wiellagers boeken. Regel het makkelijk en snel via Site4Cars.nl! Wiellagers kunnen om meerdere redenen kapot gaan:

- Sportief rijgedrag
- Rijden tegen stoepranden
- Ouderdom
- Te weinig vet door foutieve montage
- Te weinig vet door lekkende keerring

Het wiellager vet kan je ook online vinden bij Site4Cars! Ons vet assortiment is erg breed zodat er altijd genoeg keuze is. Wij hebben van het merk Kroon-Oil ook special kogellagervet wat hiervoor ontwikkeld is.

Wiellager vervangen

Is je wiellager aan vervanging toe? Of is je wiellager kapot en versleten? Laat het wiellager makkelijk en snel vervangen via ons montagenetwerk. Kijk waar de dichtstbijzijnde garage is en laat ze voordelig, professioneel en snel monteren! Je kan ook zelf je wiellager vervangen als je hier kennis van hebt, het is echter tegenwoordig steeds moeilijker om wiellagers zelf te vervangen. Vaak komt dat omdat je professioneel gereedschap nodig hebt waar alleen autobedrijven over beschikken.

Wat is een wiellager?

Een wiellager zorgt ervoor dat het wiel van de auto kan ronddraaien. Een wiellager bestaat eigenlijk uit twee aparte ringen die om elkaar heen kunnen draaien. Tussen de ringen zitten kogels of rollen die ervoor zorgen dat de ringen los van elkaar kunnen draaien. De wiellagers worden tijdens het rijden zwaar belast wat ervoor zorgt dat ze ook aan slijtage onderhevig zijn.


Voordelen van wiellagers bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om wiellagers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals ABS, Bessr en SKF, Kavo Parts en Febi deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40