Waterpomp

Een waterpomp is een belangrijk onderdeel in de koeling van de auto. Site4Cars heeft meerdere merken aan waterpompen. De auto waterpomp wordt vaak vervangen wanneer deze lekt. Heb je vragen over een waterpomp? Neem dan contact met ons op!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Wat doet een waterpomp?

Een waterpomp zorgt ervoor dat de koelvloeistof uit de motor in de radiateur wordt gepompt. Als de radiateur door de rijwind is afgekoeld dan zorgt de waterpomp ervoor dat de koelvloeistof terug de motor in wordt gepompt. Op deze manier blijft de temperatuur in het motorblok altijd op peil namelijk zo’n 90 graden Celsius.

Wanneer waterpomp vervangen?

De waterpomp kan na verloop van tijd door slijtage of ouderdom gaan lekken. De koelvloeistof wordt niet meer of maar gedeeltelijk rond gepompt waardoor de motor niet meer goed gekoeld kan worden. Het kan ook voorkomen dat er onder de auto een plas koelvloeistof ligt. Koelvloeistof nodig? Vind koelvloeistof voor jouw auto!

Waterpomp vervangen of monteren

Is jouw waterpomp kapot of aan vervanging toe? Bij Site4Cars vind je gemakkelijk welke waterpomp er op jouw auto past. Voer je kenteken in en kies vervolgens een geschikte waterpomp. Ben je niet zeker over je keuze? Je kan altijd contact met ons opnemen zodat we kunnen controleren welke waterpomp er op jouw auto past. De waterpomp kan ook gemonteerd worden door een professionele montagepartner. Site4Cars beschikt over een uitgebreid netwerk van montagepartners. Regel makkelijk, snel maar vooral goedkoop een montage afspraak bij een montagepartner bij jou in de buurt. Alles wordt via Site4Cars geregeld zodat de gehele bestelling overzichtelijk en duidelijk is. Zelf de montage regelen? Dat kan natuurlijk ook!

Voordelen van een waterpomp bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een waterpomp gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 werkdag. 
✅ A-merken zoals Febi, Valeo, SKF en Gates, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40