Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope verwarming kopen online | Bosch en meer!

De verwarming is natuurlijk een zeer aangenaam onderdeel van de auto, en in de winter hier in Nederland eigenlijk zelfs onmisbaar. Wij hebben alle producten die hiervoor zorgen in ons assortiment, van radiateurs tot ventilators. Site4Cars biedt verwarming onderdelen aan van  Nissens, Ava Quality Cooling, NRF, Topran en Van Wezel.


Verwarming producten online kopen doe je bij Site4Cars

Tegenwoordig kan het klimaat in de auto zo optimaal mogelijk worden gemaakt door moderne systemen. De nieuwste auto’s hebben zelfs climate control, waarbij de auto zelf regelt dat je een ideale temperatuur hebt. Een auto verwarming heeft een vrij simpele werking. Wanneer het koud is gebruikt de auto de warme lucht die van de motor afkomstig is, en maakt daarmee het interieur warm. Het doel hierbij is een zo aangenaam mogelijke en constante temperatuur. Hierbij heb je natuurlijk een kachelradiateur nodig, die zorgt voor de opwarming van de lucht. Daarnaast heb je interieurventilatie nodig, die zorgt voor het inblazen van koude lucht. Tot slot heb je nog ventilatormotoren. Uiteraard hebben wij van Site4Cars al deze onderdelen!

Wanneer moet ik mijn verwarming vervangen?

Ook de autoverwarming kan kapot gaan of te maken krijgen met slijtage. Grofweg gezegd kan dit twee mogelijke oorzaken hebben. Enerzijds kan het zijn dat de kachel simpelweg niet meer warm wordt, en er hiermee dus een probleem is. De verwarmingsbron, ofwel de radiator, is dan defect. Dit kan aan meerdere zaken liggen, zoals een kapotte kachelkraan of een lekkage. Bij een lekkage kan er vaak nog wel warmte van de kachel komen, maar niet meer zoveel als normaal. Bij een kapotte kachelkraan zal er helemaal geen warmte komen. Ook zal er dan een vochtige vlek op de grond bij de bijrijder ontstaan, en het naar koelvloeistof ruiken. Het kan daarnaast ook aan de ventilator liggen. Er wordt dan nog wel warme lucht geproduceerd, maar deze wordt niet meer het interieur ingeblazen. Je kunt dit natuurlijk altijd laten controleren. Als blijkt dat een van de onderdelen aan vervanging toe is, ben je hiervoor bij ons aan het goede adres!

Welke verwarming producten heb ik nodig?

Welke onderdelen voor je verwarming je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderdelen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste verwarming onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van verwarming onderdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om onderdelen van je verwarming gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Nissens, Ava Quality Cooling, NRF, Topran en Van Wezel, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!