Koplamp

De koplampen bevinden zich aan de voorkant van jouw auto. Site4Cars biedt koplampen aan van het merk Van Wezel. Dit merk waarborgt de kwaliteit van de koplampen. 

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Koplampen online kopen doe je bij Site4Cars

De functie van koplampen is om ervoor te zorgen dat jij als automobilist in verschillende weersomstandigheden veilig kan rijden. Het is daarom van belang dat de koplampen goed en efficiënt werken. 

Het groot licht in de koplamp zorgt ervoor dat de bestuurder bij slechte weersomstandigheden beter zicht heeft. Let hierbij wel op dat je geen tegenliggers verblind, want anders kunnen er alsnog ongelukken ontstaan. Je mag daarom ook niet zomaar het grote licht gebruiken. Bij Site4Cars kan je ook speciale tuning en styling autolampen bestellen. Deze kan je vinden in het daarvoor speciaal ontworpen tuning menu.

Koplampen vervangen

Indien jouw koplamp stuk is, kunnen er meerdere oorzaken hier tot geleid hebben. Je kunt zelf controleren wat er daadwerkelijk stuk is aan de koplamp van jouw auto. Dit kun je doen door eerst de behuizing te controleren, is deze nog heel? Verwijder dan het koplampglas en haal draai het lampje eruit. Wanneer deze is doorgebrand of is gesprongen, dan wordt aangeraden om het lampje te vervangen.

Is de koplamp aan de buitenkant stuk, dan kun je kijken of je alleen het koplampglas hoeft te vervangen. Is de koplamp kapot gegaan door bijvoorbeeld een ongeluk, dan wordt aangeraden om de volledige koplamp te vervangen. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe koplampen in huis?

De levertijd verschilt per koplamp. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke koplampen heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke koplampen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste koplampen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke Koplampen jij nodig hebt. 

Voordelen van een koplampen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om koplampen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Van Wezel en Valeo. Dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40