Knipperlicht

Knipperlichten, ook wel bekend als een richtingaanwijzer, geven uiteraard aan wanneer je van rijstrook gaat veranderen, een afslag gaat nemen of een bocht gaat maken. Hiermee is een knipperlicht in de auto van grote waarde. Wij van Site4Cars bieden knipperlichten aan van verschillende merken, waaronder Van Wezel.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Knipperlicht online kopen doe je bij Site4Cars

Auto knipperlicht heeft natuurlijk een belangrijke functie, namelijk andere weggebruikers attenderen en voorbereiden op bepaalde acties die je gaat maken. Daarmee is de richtingaanwijzer ook belangrijk voor je eigen veiligheid. Vaak merk je pas op dat je knipperlichten niet meer werken op het moment dat andere weggebruikers je een seintje geven. Bij nieuwere auto’s kun je slecht werkende verlichting vaak opmerken door een geluidje of door een seintje van een controlelampje. Je hebt ook steeds vaker led knipperlicht. Bij Site4Cars ben je hiervoor hoe dan ook aan het juiste adres, wij helpen je graag met het vervangen van knipperlicht!

Wanneer moet ik mijn knipperlicht vervangen?

Wanneer (een van je) knipperlichten niet meer werkt moet je deze op korte termijn vervangen. Zonder knipperlichten rijden is nadelig voor de veiligheid van zowel jezelf als andere weggebruikers. Daarnaast is afslaan met knipperlicht verplicht. Het kan natuurlijk ook zijn dat je richtingaanwijzer niet kapot is, maar dat je je knipperlicht led wil verlichten. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres.

Welk knipperlicht heb ik nodig?

Welke knipperlichten je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste knipperlichten weergegeven. Hierbij worden vaak meerdere knipperlichten weergegeven, ook led knipperlichten. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn nieuwe knipperlicht in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.30 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van een knipperlicht bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om knipperlichten gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Van Wezel en Valeo, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40