Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope kentekenverlichting kopen online | Bosch, Brembo, TRW en meer!

Het kenteken moet ten alle tijden zichtbaar zijn wanneer je je op de openbare weg begeeft, en daarom is kentekenverlichting ‘s nachts verplicht. Wij van Site4Cars leveren kentekenverlichting van verschillende merken, waaronder Van Wezel, Osram en Philips.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Kentekenverlichting online kopen doe je bij Site4Cars

Kentekenverlichting is verplicht, net zoals dat het verplicht is dat je kenteken altijd goed zichtbaar is. Specifieke regels die overal gelden zijn er echter niet, maar wel algemene richtlijnen. De kentekenverlichting moet fel zijn, maar niet te fel. Het kenteken moet over het gehele oppervlak verlicht zijn. Er zitten wel regels aan de toegestane kleuren van deze verlichting, en aan de felheid van het licht. Als je je kenteken zelf vervangt is dit in principe niet meer geldig, dit moet officieel worden goedgekeurd bij bijvoorbeeld een APK keuring. Of je laat het op een ander moment keuren, dat kan natuurlijk ook. Hoe dan ook, bij Site4Cars ben je aan het juiste adres voor kentekenverlichting.

Waarom heb je nieuwe kentekenverlichting nodig?

Tegenwoordig is LED verlichting steeds meer standaard, en dat geldt ook bij autoverlichting. De gloeilamp verliest dan ook aan terrein. Dit biedt vele voordelen. Daarom zou je zelf een gloeilamp kunnen vervangen voor een LED lamp. Zorg er dan wel voor dat dit goedgekeurd is zodat je aan de regels voldoet. De voordelen van LED verlichting zijn:

  • Milieuvriendelijk
  • Minder stroomverbruik
  • Langere levensduur

Daarnaast kan het natuurlijk ook gewoon zo zijn dat je verlichting kapot is, en dat je het moet vervangen. 

Welke kentekenverlichting heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke kentekenverlichting je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken of chassisnummer geeft vrijwel altijd de juiste kentekenverlichting weer. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste kentekenverlichting weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn kentekenverlichting in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd 1-3 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19:00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van kentekenverlichting bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om kentekenverlichting gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Van Wezel, Osram en Philips, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!