Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope en hoge kwaliteit verlichtingsdelen kopen online bij Site4Cars!

De meeste automobilisten merken het pas als hun verlichting niet goed werkt op het moment dat ze een seintje krijgen van andere weggebruikers. Site4Cars biedt onder andere verlichtingsdelen aan van de merken Van Wezel en Valeo. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de verlichtingsdelen.


Verlichtingsdelen online kopen doe je bij Site4Cars

Bij nieuwere auto’s kun je slecht werkende verlichting opmerken door een geluidje of door een seintje van een controlelampje. Bij de allernieuwste auto’s nemen andere lampen de functie van een kapotte lamp over. Zo kan bijvoorbeeld een achterlicht de functie van het remlicht overnemen. Is de koplamp, achterlicht, knipperlicht, mistlamp of kentekenverlichting van jouw auto aan vervanging toe? Bij Site4Cars kun je terecht voor jouw nieuwe verlichtingsdelen!

Verlichtingsdelen vervangen

In een auto komen verschillende verlichtingsdelen voor. Indien één van deze delen aan vervanging toe is, moet je goed opletten om welk verlichtingsdeel het gaat.  Zorg dat je de nieuwe verlichting op de juiste manier plaatst, anders kun je medeweggebruikers verblinden. Wij raden aan om altijd een setje reservelampen in de auto te hebben. Het rijden zonder verlichting is zeer gevaarlijk!

Hoe snel heb ik mijn nieuwe verlichtingsdelen in huis?

De levertijd verschilt per verlichtingsdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke verlichtingsdelen heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke verlichtingsdelen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste verlichtingsdelen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke verlichtingsdelen jij nodig hebt. 

Voordelen van een verlichtingsdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om verlichtingsdelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

 

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Van Wezel en Valeo. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.