Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope chassisveren kopen online | Febi Bilstein, Monroe en meer!

Een chassisveer wordt per stuk verkocht. Wij hebben chassisveren van onder andere Febi Bilstein, Monroe, NK, Lesjöfors, Sachs, TRW, Blueprint en Topran.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Chassisveer online kopen doe je bij Site4Cars

Een veer ook wel chassisveer genoemd is een onderdeel van het veersysteem. Deze veer is in combinatie met de schokbreker mede verantwoordelijk voor de wegligging van de auto. Daarnaast vangen chassisveren de stoten op en zetten deze om in trillingen. Dit is nodig omdat anders bij het rijden over oneffenheden loodrecht op de rijbaan werkende versnellingskrachten op de inzittenden en de lading van de auto worden overgedragen. 

De juiste vering draagt ook bij aan de veiligheid tijdens het rijden, doordat vooral bij bochtige ritten het voortdurende contact tussen de wielen en de ondergrond wordt gegarandeerd. Voor een nieuwe chassisveer kun je natuurlijk terecht bij Site4Cars!

Chassisveer vervangen

Veren kunnen door vorst of slijtage breken en daardoor wordt de auto instabiel. Bij een APK keuring worden deze veren als inspectie punt meegenomen. Indien de veren niet goed functioneren, kan de auto worden afgekeurd. 

Wanneer je de veren moet vervangen verschilt per automodel. Voornamelijk drempels kunnen de oorzaak zijn van een kapotte veer. Dit komt doordat de ophanging veel belast wordt. Vaak is het zo dat er onder in de veerschotel altijd wat vuil en vocht aanwezig is. Dit zal de buitenkant van de veer na verloop de tijd ook aantasten.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe chassisveer in huis?

De levertijd verschilt per chassisveer. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke chassisveer heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke veren er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste chassisveren aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke veren jij nodig hebt. 

Voordelen van een chassisveer bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een chassisveer gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi Bilstein, Monroe, NK, Lesjöfors, Sachs, TRW, Blueprint en Topran. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.