Uitverkoop hoek

Auto onderhoud is bij ons hoe dan ook altijd voordelig. In deze uitverkoop hoek vind je echter de extra voordelig geprijsde artikelen. Kijk hieronder bij de artikelen op kenteken en check of jij je kunt verzekeren van een koopje, of vind bij de universele onderdelen wellicht de ideale toevoeging voor jouw auto.

Koopjes voor jouw auto vind je bij Site4Cars

Site4Cars heeft allerlei onderdelen, accessoires en andere toevoegingen voor de auto in het assortiment. Hierbij ben je sowieso verzekerd van goedkoop auto onderhoud. Maar we hebben ook nog artikelen die extra voordelig geprijsd zijn, daarvoor hebben we onze uitverkoop hoek. Hierin hebben we zowel universele artikelen, die dus voor elke auto in principe geschikt zijn, en onderdelen op kenteken. Het assortiment in deze hoek is wisselend, er komen regelmatig nieuwe producten bij. Als je dus op zoek bent naar nog goedkopere onderdelen, loont het om deze pagina’s regelmatig te checken. We bieden goedkope onderdelen aan van onder andere Bosch, Armster, Castrol, Philips, VMF en vele andere kwalitatief uitstekende merken. 

Welke producten zijn geschikt voor mijn auto?

In deze uitverkoop hoek hebben we twee categorieën. We hebben de universele producten, die in principe voor elke auto geschikt zijn. Je kunt in de beschrijving voor de zekerheid nakijken of het daadwerkelijk ook voor jouw auto geschikt is. Als je twijfelt kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen, we helpen je graag! 

Daarnaast hebben we de artikelen op kenteken. Welke onderdelen je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste onderrdelen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Ook hierbij geldt, als je er niet uitkomt kun je altijd contact met ons opnemen voor advies!

Hoe snel heb ik mijn producten in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van auto onderdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om auto onderdelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40