Uitlaten

Site4Cars biedt onder andere uitlaten aan van de merken Bosal en MTS. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de uitlaten.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Uitlaten online kopen doe je bij Site4Cars

De uitlaat van jouw auto bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel is de voorpijp en is bevestigd aan het spruitstuk. Het tweede deel is de tussendemper. De tussendemper wordt ook wel tussenpijp genoemd. Het laatste deel is de achterdemper of einddemper. Deze uitlaatdelen worden allemaal bevestigd met ophangrubbers en uitlaatklemmen. Om de uitlaat gasdicht te houden worden ze verbonden met uitlaatpakkingen.

Uitlaat vervangen

Een uitlaat is aan slijtage onderhevig. Een uitlaat kan door roest en condensvorming aangetast worden. De einddemper is het uitlaatdeel wat meestal als eerste aan vervanging toe is. Dit komt doordat in het achterste deel de gassen afgekoeld zijn en daar vervolgens de meeste condensvorming ontstaat. Het vervangen van een uitlaat kan in de meeste gevallen niet zonder speciaal gereedschap en een brug uitgevoerd worden. 

Uitlaat goedkoop laten monteren bij Site4Cars 

Je kan het vervangen van de uitlaat natuurlijk ook door een monteur laten doen. Site4Cars heeft een montagenetwerk met daarin gekwalificeerde universele garagebedrijven die voor de klanten van Site4Cars de uitlaat monteren. Mocht je geen montagepartner bij jou in de buurt kunnen vinden, neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe uitlaat in huis?

De levertijd verschilt per uitlaat. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke uitlaat heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke uitlaten er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste uitlaten aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke uitlaat jij nodig hebt. 

Voordelen van een uitlaat bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een uitlaat gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.

✅ A-merken zoals Bosal en MTS. Deze merken zijn van topkwaliteit.

✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.

✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40