Uitlaten

De uitlaat van jouw auto bestaat uit verschillende delen. Het eerste deel is de voorpijp en deze wordt bevestigd aan het spruitstuk. Het tweede deel is de tussendemper. De tussendemper wordt ook wel tussenpijp genoemd. Het laatste deel is de achterdemper of einddemper. Deze uitlaatdelen worden allemaal bevestigd met ophangrubbers en uitlaatklemmen. Om de uitlaat gasdicht te houden worden ze verbonden met uitlaatpakkingen.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Uitlaat vervangen

Een uitlaat is aan slijtage onderhevig. Een uitlaat kan door roest en condensvorming aangetast worden. De einddemper is het uitlaatdeel wat meestal als eerste gaat verslijten. Dit komt omdat in het achterste deel de gassen afgekoeld zijn en daar dan de meeste condensvorming ontstaat. Het vervangen van een uitlaat kan in de meeste gevallen niet zonder speciaal gereedschap en een brug vervangen worden. Wij bieden de mogelijkheid om het versleten uitlaatdeel goedkoop te laten vervangen bij één van onze professionele montagepartners bij jou in de buurt.  Nadat je het uitlaatdeel in het winkelmandje hebt toegevoegd wordt de gele knop met  "montagekosten" getoond. Deze berekend gelijk de montagekosten voor het vervangen het geselecteerde uitlaatdeel. Heb je nog vragen stel deze dan via de chat of het contactformulier.

Goedkope uitlaat

Het is mogelijk dat er online veel verschillen in de prijsstelling worden aangeboden. Dit komt omdat er vele verschillende kwaliteiten uitlaten verkocht worden, Bosal uitlaten worden geproduceerd met een hoogwaardig gealuminiseerd staal waardoor de kwaliteit altijd op een hoog niveau gewaarborgd is. Het is daarom mogelijk dat een ander merk uitlaat een lagere prijs online aanbiedt. Hiervoor geldt dan ook: kies je voor kwaliteit tegen een scherpe prijs kies voor het Nederlandse origineel product van Bosal. Check eenvoudig middels het invoeren van je kenteken op onze homepagina de juiste uitlaat voor jouw auto.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40