Uitlaten

Site4Cars biedt o.a. Bosal uitlaten aan en daarmee producten van een hoogwaardige kwaliteit. Bosal uitlaten worden vaak toegepast als 'eerste montage' wat wil zeggen dat als de auto in de fabriek van de lopende band rolt dat er al een Bosal uitlaat onder zit.

Uitlaat vervangen

Uitlaten gaan in de loop van tijd kapot doordat ze blootgesteld worden aan de weersomstandigheden. Denk hierbij aan vocht, pekel, verkeersdrempels en steentjes op de weg. Dit is waar de uitlaat het zwaar te verduren krijgt als het gaat over de buitenkant van de uitlaat. Ook de binnenkant van de uitlaat heeft het zwaar te verduren en dan met name als je alleen korte ritten rijdt waarbij de uitlaat niet echt heeft wordt. Een uitlaatsysteem is modulair opgebouwd, oftewel een compleet uitlaatsysteem van de motor tot aan de achterkant van de auto bestaat uit diverse delen die los van elkaar te vervangen zijn. In veel gevallen is een uitlaat prima zelf te vervangen en zeker als het gaat om de einddemper van de uitlaat, het laatste gedeelte dus. Je moet dan wel in de gelegenheid zijn om de auto op een verhoging te plaatsen om de auto iets van de grond te krijgen. Dit kan door middel van een babybrug of met behulp van een krik en assteunen. Denk er wel aan dat als je een gedeelte van het uitlaatsysteem zelf wil vervangen dat je mogelijk ook nieuwe rubbers of ander bevestigingsmateriaal nodig hebt.

Montage netwerk

Wil je echter niet zelf het defecte deel van de uitlaat vervangen dan kun je ook prima gebruik maken van de montagepartners in ons montage netwerk.Als je het door jou gekochte onderdeel gemonteerd wil hebben door een gekwalificeerd garagebedrijf dan kun je ook gebruik maken van het montagenetwerk van Site4Cars. De garagebedrijven die hierbij aangesloten zijn zijn gekwalificeerde universele garagebedrijven die met veel kennis en kunde het door jou gekochte onderdeel willen monteren tegen de prijs die door Site4Cars getoond wordt. Dus geen discussies met de garage over de prijs van de onderdelen of de montage. En dat allemaal met volledige garantie op de onderdelen en de montage. Wat moet je doen om te weten of een onderdeel gemonteerd kan worden en wat de prijs is? Voer je kenteken in op de homepagina en plaats jouw uitlaat in het winkelmandje. Als dan de gele button 'Montagekosten' zichtbaar wordt dan is het onderdeel sowieso door de montagepartners van Site4Cars te monteren en kun je zien wat de montagekosten zijn bij een garage bij jou in de buurt. Heb je nog vragen, stel deze dan via onze contactpagina of via de chatbox rechts onderin het scherm.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40