Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Uitlaatklemmen bestel je online bij Site4Cars! | Bosal Uitlaatklem

Het uitlaatsysteem is natuurlijk een belangrijk onderdeel van de auto. De componenten hiervan worden nog altijd vervaardigd zoals vroeger, waarbij de verschillende secties die met elkaar verbonden zijn door uitlaatklemmen. Site4Cars biedt deze aan van de merken Elring, Bosal, MTS en Topran.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Uitlaatklemmen online kopen doe je bij Site4Cars

Uitlaatklemmen zorgen simpel gezegd dus voor de verbinding van de afzonderlijke secties in de uitlaat. Het kan daarnaast zo zijn dat er nog extra klemmen zijn bevestigd voor meer ondersteuning. Een uitlaatklem is hiermee een belangrijk onderdeel van het uitlaatsysteem. Wij van Site4Cars helpen je hier graag mee!

Wanneer moet ik mijn uitlaatklemmen vervangen?

Een uitlaatklem kan breken, en dan kan deze niet worden gerepareerd. Vervanging is dus de enige optie. Ook als een klem begint te slijten of losraakt kan de uitlaatpijp uiteindelijk losraken. En dat kan voor grote problemen zorgen, zoals een kapotte uitlaat waardoor de uitlaatgassen niet meer goed naar buiten gaan. Kapotte uitlaatklemmen geven een aantal symptomen, die we hieronder hebben opgesomd:

  • Er komt overmatig geluid van onder het voertuig. Dit kan wijzen op een kapotte of gescheurde uitlaat, wat weer het gevolg kan zijn van een kapotte uitlaatklem.
  • Als je een emissietest doet kan het naar voren komen, omdat het uitlaatsysteem kan gaan lekken en dit hoge emissies veroorzaakt. 
  • De motor loopt terug tijdens het afremmen. Dit kan komen door een lek bij een kapotte of losse uitlaatklem. 
  • Tot slot wijst een hard geluid tijdens het accelereren mogelijk op een probleem met een uitlaatklem. 

Mocht een van deze symptomen je opvallen, dan raden we aan om zo snel mogelijk actie te ondernemen.

Welke uitlaatklemmen heb ik nodig?

Bij Site4Cars kun je makkelijk achterhalen welke uitlaatklem je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste uitlaatklemmen aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn uitlaatklemmen in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van uitlaatklemmen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om uitlaatklemmen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Elring, MTS en Topran, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!