Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Turbo kopen online | Turbo's Hoet en meer!

Een turbocharger heeft in de volksmond meerdere benamingen, zoals een turbolader of simpelweg een turbo. In feite is een turbocharger een pomp die de druk van de lucht voor een verbrandingsmotor verhoogt. Het doel van de turbo is het vermogen van diesel of benzinemotoren verhogen. Hierdoor wordt uiteindelijk de trekkracht verhoogd. Wij bieden turbochargers aan van het merk Turbo’s Hoet.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Een turbocharger online kopen doe je bij Site4Cars

Een turbocharger wordt aangedreven door uitlaatgassen, die vervolgens het turbinewiel aandrijven. Het turbinewiel is verbonden met het compressorwiel en deze zorgt voor aanvoer van verse lucht in het inlaatsysteem. Na een tijdje komt de turbo op toeren, de tijd die er zit tussen stilstand en het op toeren komen staat bekend als het turbogat. Een turbocharger is onderhevig aan slijtage. Een turbocharger maakt namelijk vele duizenden omwentelingen per minuut, dit kan zelfs oplopen tot meer dan 200.000. Hierdoor slijten de vitale onderdelen van de charger. Om dit tegen te gaan is het aan te raden om de turbocharger goed te onderhouden, onder andere door na een rit met de auto de motor nog even (30 seconden) te laten draaien. Hierdoor wordt de charger goed na gesmeerd en koelt hij af. Is jouw turbocharger toe aan vervanging kunt u altijd bij Site4Cars terecht.

Wanneer moet ik een turbocharger vervangen?

Slijtage van een turbocharger kan verschillende oorzaken hebben. Vaak voorkomende oorzaken zijn onvoldoende olietoevoer, totale systeem verontreiniging of verstopte roetfilters. Er is geen richtlijn of vuistregel op welk tijdstip een turbocharger zal beschadigen, of volledig kapot gaat. Het is dan ook van groot belang om altijd te letten op tekenen van beschadiging, en bij een teken hiervan direct actie te ondernemen. Een defecte turbocharger kan namelijk voor grote schade aan de motor zorgen, als afzonderlijke onderdelen of stukjes metaal zijn losgeraakt en deze in de verbrandingskamer terechtkomen. Symptomen van een defecte turbocharger zijn onder andere:

  • Fluitende of schurende geluiden.
  • Blauwe (brandende olie) of zwarte (luchttoevoer te laag) rook uit de uitlaat.
  • Merkbaar prestatieverlies.

Welke turbocharger heb ik nodig?

Welke turbocharger je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste turbocharger aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste turbocharger weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van turbochargers bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om turbochargers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merk Turbo’s Hoet, dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!