Vrachtwagen/Truck Accu's

Ben jij op zoek naar een accu voor een Vrachtwagen, Bus, Tractor, Landbouw voertuigen, Kraan of een Loader? Bij Site4Cars vind je verschillende start accu’s of semi tractie accu. Je vind in ons assortiment accu’s van de merken Varta, Bosch en VMF. Weet je niet zeker welke accu je nodig hebt? Of heb je een vraag over een accu? Neem contact met ons op via WhatsApp of via de Livechat en ontvang direct een antwoord terug.

Vrachtwagen accu online bestellen

Het is belangrijk dat je over een betrouwbare vrachtwagen accu kan beschikken in de transportsector. Bij Site4Cars vind je vrachtwagen accu’s van A-merk kwaliteit, die onderhoudsvrij zijn en volledig zijn opgeladen. Wij hebben alle accu’s op voorraad en kunnen elke accu direct leveren. Bij Site4Cars vind je voor elke vrachtwagen de juiste accu. Het is belangrijk dat deze truck accu’s lang meegaan en betrouwbaar zijn. Stoten en trillen, veelvuldig starten, langdurige buitengebruikstelling en extreme weersomstandigheden maken geen verschil voor een vrachtwagen accu!

Varta Promotive EFB Accu’s

Site4Cars heeft vrachtwagen accu’s van de merken Bosch, Varta en VMF. Deze accu’s verzenden wij binnen 1 werkdag zodat je ze snel in huis hebt. VARTA® Promotive EFB is een batterij die speciaal ontworpen werd voor hoogperformante commerciële voertuigen met zwaar cyclisch gebruik. Promotive EFB voldoet aan strenge eisen op het vlak van trillingsweerstand, waaronder installatie aan het eind van het chassis. De Promotive EFB wordt vervaardigd in Europa volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zal op betrouwbare wijze bedrijfswagenparken aandrijven en stilstandtijden drastisch verminderen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40