Trekhaken

Heb je een trekhaak nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Site4Cars heeft een enorm scala aan trekhaken voor jouw auto. Weet je niet welke je nodig hebt? Geen probleem, vul simpelweg je kenteken in en kies vervolgens het soort trekhaak waar naar je op zoek bent.

Online trekhaken kopen doe je bij Site4Cars

Bij Site4Cars vind je voor elke auto een trekhaak. Een trekhaak kan je voor meerdere doeleinde gebruiken. Het kan soms lastig zijn om de juiste trekhaak voor jouw auto te vinden. Hier hebben wij een simpele oplossing voor. Vul hier je kenteken in en vind de trekhaak die bij jouw auto hoort. Je kunt ook op de homepagina je kenteken ingeven om vervolgens de juiste trekhaak te vinden. Wij hebben trekhaken van het merk Bosal, een erkend en professionele trekhaak fabrikant. Ben je nog steeds niet zeker over je keuze? Aarzel dan niet om je vraag te stellen door middel van het contact formulier in te vullen.

Welke soorten trekhaken zijn er?

Er zijn verschillende soorten trekhaken. Als je vaak een trekhaak nodig hebt dan is het verstandig en makkelijk om een vaste trekhaak te laten monteren. Deze zit vast aan de auto, ideaal wanneer je hem vaak nodig hebt. Vind je het fijn om de trekhaak af te kunnen nemen, of heb je hem niet vaak nodig? Dan is een afneembare trekhaak echt iets voor jou, in een handomdraai bevestig of verwijder je de trekhaak van je auto. Site4Cars levert ook eco-fit trekhaken. Deze trekhaken zijn verder doorontwikkeld dan afneembare trekhaken en zijn nog gemakkelijker in het gebruik. Eco-fit trekhaken zijn voorzien van diefstal beveiliging. Vind je het afnemen en bevestigen van de trekhaak maar niks, maar wil je toch graag een trekhaak die niet altijd in het zicht is? Dan is een wegdraaibare trekhaak echt gemaakt voor jouw. Deze trekhaak kan je in een oogwenk onder de auto klappen waardoor hij compleet uit het zicht verdwijnt.

Trekhaak kabelsets

Elke trekhaak heeft een trekhaak kabelset nodig. Door middel van de trekhaak kabelset is het mogelijk om de verlichting van de aanhanger, caravan of drager te laten werken. Wanneer je alleen de verlichting wil voorzien van stroom heb je een 7 polige stekker nodig. Wil je een caravan voorzien van stroom, dan heb je een 13 polige stekker nodig.