Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Aanhangwagen stekkerdozen online kopen | Site4Cars

Wanneer je een aanhangwagen hebt krijg je uiteraard ook te maken met elektriciteit. Daarvoor hebben we bij Site4Cars de categorie aanhangwagen stekkerdozen, met hierin onder andere adapters, stekkers en stekkerdozen. Heb je vragen over een van de aanhangwagen stekkerdozen? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

 

Een aanhangwagen stekkerdoos online kopen doe je bij Site4Cars

Ook voor accessoires op het gebied van aanhangers ben je bij ons aan het juiste adres. We hebben meerdere producten in deze categorie. We hebben adapters, een onderlegplaatje, verschillende stekkers, stekkerdozen in verschillende soorten en maten, een houder voor stekkerdozen, een tester kit, trekhaak kabelset, een verbindingsdoos en meer. Waar je ook naar op zoek bent voor je aanhangwagen, je bent hier op de goede plek!

Hoe snel heb ik mijn aanhangwagen stekkerdoos in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een aanhangwagen stekkerdoos bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om aanhangwagen stekkerdozen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 2-3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!