Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Trekhaak breekkabels online kopen | Site4Cars

Een breekkabel is een extra beveiliging tussen de trekhaak van je auto en een geremde caravan of aanhangwagen. Heb je vragen over een van de breekkabels? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Een breekkabel online kopen doe je bij Site4Cars

Moderne caravans of vouwwagens zijn vrijwel allemaal geremd, wat inhoudt dat ze zelf een reminrichting hebben. Met een breekkabel verbind je de de auto met het remsysteem van de caravan. Dit zorgt voor extra veiligheid. Mocht de caravan tijdens het rijden onverhoopt losschieten, door welke oorzaak dan ook, dan trekt de breekkabel de rem van de caravan aan. Hierdoor zal de caravan zelfstandig afremmen. De breekkabel breekt daarna af, vandaar de naam. Je bent bij Site4Cars aan het juiste adres voor jouw breekkabel!

Hoe snel heb ik mijn breekkabel in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een breekkabel bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om breekkabels gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 2-3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!