Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Trekhaak Kopen Online - Goedkope Trekhaken, Lieren en meer!

Heb je een trekhaak nodig? Dan ben je hier aan het juiste adres. Site4Cars heeft een enorm scala aan trekhaken voor jouw auto. Vind altijd de trekhaak die bij jouw auto past! Bekijk nu ons uitgebreide assortiment.


Verschillende soorten trekhaken

Wil je een trekhaak kopen? Dan heb je de keuze uit drie verschillende soorten trekhaken: de vaste trekhaak, een afneembare trekhaak (ook wel eco-fit trekhaak genoemd) en een wegdraaibare trekhaak. Maar wat is eigenlijk het verschil? Zoals de naam al doet vermoeden zit een vaste trekhaak vast aan de auto en kan er niet afgehaald worden. Een afneembare trekhaak daarentegen kun je door middel van een handig systeem afnemen. Dit is vaak een voordeel omdat je op deze manier alleen met een trekhaak hoeft te rijden wanneer je hem nodig hebt. Zonder trekhaak zien auto’s er namelijk vaak aantrekkelijker uit. Een eco-fit trekhaak heeft ook een anti-diefstalsysteem en is eenvoudig af te nemen. Een wegdraaibare trekhaak is een trekhaak die je door middel van een draaisysteem onder de auto kan draaien. Dit maakt het gebruik ervan heel handig. Alle trekhaken zijn toepasbaar op auto’s met parkeersensoren.

Een trekhaak kabelset; twee verschillende soorten

Bij een trekhaak heb je altijd een trekhaak kabelset nodig. Een trekhaak kabelset heb je in 7-polige en 13-polige aansluitingen. Een 7-polige kabelset geeft ruimte om de verlichting aan te sluiten. Mocht je meer materiaal willen aansluiten zoals bij caravans het geval is, dan heb je een 13-polige kabelset nodig. In ons assortiment trekhaken vind je naast de kabelsets ook alle andere trekhaak accessoires die je nodig hebt, zoals trekhaak verlichting, trekhaak beveiliging, trekhaak kabels en nog veel meer. Naast trekhaken hebben wij ook professionele en hobby takel lieren.

Goedkope trekhaak kopen? Bestel jouw trekhaak online!

Ben je op zoek naar een goedkope trekhaak? Dan ben je bij Site4Cars aan het juiste adres. Bij ons kun je namelijk alle auto onderdelen vinden, zo ook trekhaken. Om het zoeken naar de juiste trekhaak eenvoudig te maken, zijn alle trekhaken op basis van kenteken gesorteerd. Weet je niet welke trekhaak je nodig hebt? Geen probleem! Vul je kenteken in en kies vervolgens het soort trekhaak waar naar je op zoek bent. Zo vind je altijd de juiste trekhaak voor jouw auto!

Wil je een trekhaak bestellen, maar weet je niet zeker of deze past? Heb je andere vragen of advies nodig? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen voor je opzoeken welke trekhaak je moet hebben zodat je zeker van je bestelling kan zijn. Ook voor vragen over trekhaak montage raden we je aan om contact met ons op te nemen. Wij denken graag met je mee!