Trekhaken

Heb je een trekhaak nodig? Dan ben je hier op het juiste adres. Site4Cars heeft een enorm scala aan trekhaken voor jouw auto. Weet je niet welke je nodig hebt? Geen probleem, vul simpelweg je kenteken in en kies vervolgens het soort trekhaak waar naar je op zoek bent.

Trekhaken online kopen doe je bij Site4Cars

Er zijn drie verschillende soorten trekhaken, namelijk een vaste trekhaak, een afneembare trekhaak of eco-fit trekhaak en een wegdraaibare trekhaak. Een vaste trekhaak zit vast aan de auto en kan er niet afgehaald worden. Een afneembare trekhaak kan je door middel van een handig systeem afnemen. Vaak is dit een voordeel omdat je op deze manier alleen met een trekhaak hoeft te rijden wanneer je hem nodig hebt. Zonder trekhaak zien auto’s er namelijk vaak aantrekkelijker uit. Een eco-fit trekhaak heeft ook een anti diefstal systeem en is makkelijk af te nemen. Een wegdraaibare trekhaak is een trekhaak die je door middel van een draaisysteem onder de auto kan draaien. Dit maakt het gebruik ervan heel handig. Alle trekhaken zijn toepasbaar op auto’s met parkeersensoren.

Bij een trekhaak heb je altijd een kabelset nodig. Dit noemt men een trekhaak kabelset en deze heb je in 7-polige en 13-polige uitvoeringen. Een 7-polige kabelset geeft ruimte om de verlichting aan te sluiten. Mocht je meer materiaal willen aansluiten zoals bij caravans het geval is, dan heb je een 13-polige kabelset nodig. Ook vind je bij ons alle trekhaak accessoires die je nodig hebt, zoals trekhaak verlichting, trekhaak beveiliging, trekhaak kabels en nog veel meer. Naast trekhaken hebben wij ook professionele en hobby lieren.

Trekhaken gemakkelijk via je kenteken zoeken

Alle trekhaken zijn op basis van je kenteken gesorteerd. Je kan het kenteken hier ingeven. Mocht je vragen hebben over een bepaalde trekhaak, of ben je niet zeker welke trekhaak past? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij kunnen voor je opzoeken welke trekhaak je moet hebben zodat je zeker van je bestelling kan zijn. Kijk voor onze contactinformatie op de contactpagina van Site4Cars. Ook voor vragen over trekhaak montage raden we je aan om contact met ons op te nemen.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40