Temperatuursensor

Site4Cars biedt onder andere temperatuursensoren aan van de merken Topran, Febi Bilstein en Bosch. Deze merken waarborgen de kwaliteit van de temperatuursensoren.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Temperatuursensor online kopen doe je bij Site4Cars

Een temperatuursensor ondersteund het brandstofmanagement bij het registreren van de werkingstemperatuur van de motor. Het injectietijdstip en ontstekingshoek worden aangepast aan de bedrijfsomstandigheden. Dit wordt gedaan door het regelapparaat. Dit is wel afhankelijk van de informatie van de sensor. De sensor is een temperatuursensor met een negatief temperatuurcoëfficiënt. Bij een toenemende temperatuur neemt de interne weerstand af.

Temperatuursensor vervangen

Temperatuursensoren kunnen over het algemeen een heel autoleven mee. Echter, net als bij andere onderdelen kunnen er mankementen zich voordoen. De vervanging van een temperatuursensor is vaak niet moeilijk uit te voeren.

Indien er een defecte temperatuursensor opduikt, moet deze zo spoedig mogelijk worden vervangen. Indien je dit niet doet, kan de motor door de foutieve instellingen constant een verkeerde brandstofmengsel leveren, overvet en beschadigd raken. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe temperatuursensor in huis?

De levertijd verschilt per temperatuursensor. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke temperatuursensor heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke temperatuursensoren er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste temperatuursensoren aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke temperatuursensor jij nodig hebt. 

Voordelen van een temperatuursensor bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een temperatuursensor gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Topran, Febi Bilstein en Bosch. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40