Stuurkolomschakelaar

In jouw auto zitten bij het stuur enkele pookjes met de benaming stuurkolomschakelaars. Soms worden ook de benamingen knipperlichtschakelaar en ruitenwisser schakelaar gebruikt. Site4Cars biedt onder andere stuurkolomschakelaars aan van het merk Febi Bilstein. Dit merk waarborgt de kwaliteit van de stuurkolomschakelaar.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Stuurkolomschakelaar online kopen doe je bij Site4Cars

Door het groot aantal functies en het kleine formaat is de stuurkolomschakelaar een zeer complex apparaat. Zo worden naast de ruitenwisser schakelaar, lichtschakelaar en knipperlichtschakelaar tegenwoordig ook de boordcomputer en cruise control ermee bediend. De beweeglijke pookjes en de wikkelveer achter het stuur zijn onderhevig aan slijtage.

Stuurkolomschakelaar vervangen

Doordat de stuurkolomschakelaar onderhevig is aan slijtage, kan het zijn dat je deze op den duur moet vervangen. Vaak is het zo dat het stuur bij de vervanging gewoon kan blijven zitten. Als de wikkelveer en de stuurkolomschakelaars in één onderdeel zitten verwerkt, dien je de airbag van het stuur te demonteren. Zorg voor dat vervanging dat het stuur zich in de middenstand bevindt. Zo kun je het stuur weer recht in het stuurkolom monteren. Daarnaast dient de wikkelveer in het midden te worden gemonteerd. Als de wikkelveer halverwege de stuuruitslag begint, draait deze kapot bij het eerste gebruiksmoment.

Hoe snel heb ik mijn nieuwe stuurkolomschakelaar in huis?

De levertijd verschilt per stuurkolomschakelaar. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke stuurkolomschakelaar heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke stuurkolomschakelaar er geschikt is voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste stuurkolomschakelaar aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke stuurkolomschakelaar jij nodig hebt. 

Voordelen van een stuurkolomschakelaar bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een stuurkolomschakelaar gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi Bilstein. Dit merk is van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40