Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Stuurdelen online kopen | SKF, ABS, Bessr, Febi Bilstein en meer!

Stuurdelen zijn eigenlijk alle onderdelen die met het besturen van jouw auto te maken hebben. Bij Site4Cars hebben wij onder meer stuurhoezen, stuurhuizen & servopompen en stuurkogels & spoorstangen in het assortiment. Wij hebben stuurdelen van onder andere Febi Bilstein, NK, Ruville, SKF, Delphi, Blue Print en Topran.


Stuurdelen online kopen doe je bij Site4Cars

Waar zijn de stuuronderdelen voor? De belangrijkste stuurdelen van een auto zijn het stuur, het stuurhuis, de spoorstangen en de spoorstangeinden. De stuurdelen zitten bevestigd aan het onderstel van de auto. Hedendaagse auto’s zijn uitgerust met stuurbekrachtiging, dat het rijcomfort verbetert. De stuurkolom zit vast in het stuurhuis. Aan de beide uiteinden van het stuurhuis zitten de spoorstangen en de spoorstangeinden. Dit alles zorgt ervoor dat de wielen van de auto van links naar rechts bewogen kunnen worden op het moment dat de bestuurder het stuur draait. Voor nieuwe stuurdelen kun je natuurlijk terecht bij Site4Cars!

Stuurdelen vervangen

Slijtage aan stuurdelen is als volgt op te merken:

  • Stroeve punten bij het sturen.
  • De auto gaat ‘zweven’ als het stuur niet gedraaid wordt.
  • De auto kruipt bij een bocht naar één kant.

Stuurdelen zijn als ervaren hobbyist simpel te vervangen. Je moet wel beschikken over de nodige kennis. Bij elk stuurdeel is uitlijnen belangrijk. Het uitlijnen kun je het beste laten uitvoeren door een professioneel bedrijf. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe stuurdelen in huis?

De levertijd verschilt per stuurdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke stuurdelen heb ik nodig?

Op basis van je kenteken kan je eenvoudig achterhalen welke stuurdelen er geschikt zijn voor jouw auto. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste stuurdelen aangeeft. Ook kun je zoeken via je merk, type en uitvoering van je auto. Als je er toch niet uitkomt, kan een verkoper je altijd makkelijk vertellen welke stuurdelen jij nodig hebt. 

Voordelen van een stuurdelen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om stuurdelen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi Bilstein, NK, Ruville, SKF, Delphi, Blue Print en Topran. Deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.