Slijtage indicatoren

Ben je op zoek naar slijtage indicatoren voor je auto? Dan ben je bij Site4Cars op het juiste adres! Wij hebben slijtage indicatoren van de merken ABS, Febi en BluePrint, maar ook van Hella en Bosch. Weet je niet zeker welke slijt indicator je nodig hebt? Neem contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag met het vinden van de juiste slijtage indicator voor jouw auto. Let op, niet alle auto’s beschikken over een slijt indicator. Daarnaast kan het ook voorkomen dat de slijt indicator al op het remblok zit gemonteerd.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Online een slijt indicator bestellen

Een slijtindicator wordt vaak vervangen wanneer de remblokken ook aan vervanging toe zijn. Je kan makkelijk je slijt indicator vinden op basis van je kenteken. Weet je niet welke je nodig hebt, of zijn er meerdere opties mogelijk? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars. We zoeken graag voor je uit welke slijtage indicator je nodig hebt. Soms heb je 2 slijtage indicatoren nodig per as, maar het kan ook voorkomen dat je maar 1 slijtage indicator nodig hebt per as. Dit wordt soms weergegeven bij de extra informatie bij de producten maar dit is niet altijd het geval. Wil je zeker weten hoeveel je er nodig hebt? Vraag het aan een medewerker van Site4Cars.

Wat is een slijt indicator?

Een slijtindicator zorgt ervoor dat je op tijd wordt gewaarschuwd als je remblokken aan vervanging toe zijn. Het is namelijk moeilijk te bepalen of je remblokken volledig versleten zijn of nog wel even mee kunnen. Als je wacht tot je staal op staal hoort dan ben je veel te laat. In de remblokken zit vaak een elektriciteitsdraad ingebouwd. Deze maakt bij een van te voren vastgesteld slijtagepunt massa. Dit zorgt ervoor dat er een seintje naar de boardcomputer van de auto gaat die dan het seintje aan de bestuurder geeft dat de remblokken versleten zijn. Dit wordt vaak gecommuniceerd door het volgende lampje. Mocht je meer willen weten over de dashboardlampjes? Lees dan de Site4Cars dashboard lampjes blog.

Voordelen van een slijt indicator online bestellen

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om slijt indicator gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, ABS, Febi, Hella en Blueprint, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40