Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope schokdemper en veren kopen | Monroe en Febi Bilstein bestel je online!

Een goed werkend veersysteem moet veerkracht en demping verzorgen. De taak van de vering is dat je comfortabel over de weg met alle oneffenheden kunt rijden en de schokdempers hebben de taak deze vering te dempen.


Schokdemper of schokbreker vervangen

Een schokbreker is aan slijtage onderhevig, de schokdempers hebben als taak de vering te dempen en de wielen het contact met de weg te laten behouden. De schokdemper is een cilinder waarin zich een zuiger bevindt, de cilinder is verbonden met de carrosserie  van de auto en de  zuigerstang met de wielophanging. de schokdempers zijn gevuld met olie en deze wordt via kleppen in de schokdemper verplaatst. Door deze werking ontstaat het dempen van de vering. De slijtage ontstaat door de talloze bewegingen die tijdens de levensduur van de auto gemaakt worden, de kleppen verslijten en de afdichtingen gaan lekken. Hierdoor gaat de schokdemper zijn dempingsvermogen missen en komt de verkeersveiligheid in gevaar omdat de auto minder stabiel wordt.

Goedkoop schokdempers en Veren online kopen

Schokdempers en veren zijn er in verschillende kwaliteitssoorten, wij bieden de A merken Monroe en Febi goedkoop online aan. Door op onze homepage je kenteken in te geven vind je eenvoudig de juiste schokdempers en veren voor jouw auto. De controle of een schokdemper nog de juiste conditie heeft kun je laten controleren bij één van onze aangesloten montagepartners, zij hebben de expertise in huis om een deskundig advies te geven. Schokdempers en veren worden altijd aan beide kanten tegelijk vervangen, dit is belangrijk voor de stabiliteit voor de auto. Ons advies is om zelf geen veren of schokdempers te vervangen want hier is speciaal gereedschap voor nodig en het vervangen is niet zonder gevaar. Heb je nog vragen stel deze dan via de chat of vul het contactformulier in en wij reageren zo snel mogelijk.

Voordelen van schokdempers en veren bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om schokdempers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Febi en Monroe, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00. 
✅ Direct contact via WhatsApp!