Schokdempers

Schokdempers, ook wel schokbrekers genoemd, zitten in de wielophanging van een auto en dempen de vering. Goedkope schokbrekers kopen doe je eenvoudig online bij Site4Cars.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Schokdempers kopen; wat doen schokbrekers eigenlijk?

In het veersysteem van je voertuig zit naast vering ook demping. Zonder schokdempers in je auto zou je na iedere drempel gewoon door blijven deinen tot de volgende drempel. Daarnaast maken schokbrekers het mogelijk dat de wielen van je auto in contact blijven met het wegdek waar je op rijdt, waardoor je voertuig makkelijker te besturen is en je veilig op weg kunt. Site4Cars heeft een ruim assortiment aan kwalitatieve en goedkope schokdempers. Ben je naast schokdempers ook op zoek naar andere auto onderdelen voor je voertuig? Ook die vind je bij Site4Cars.

Schokdempers versleten? Tijd om je schokbrekers te vervangen

Een schokbreker is een cilinder met daarin vloeistof en een zuiger. Bij iedere beweging tijdens het rijden bewegen de zuigers van de schokdempers en wordt de vloeistof verplaatst, waardoor de bewegingen van het onderstel van je auto gedempt worden. De schokdemper beweegt heel vaak in en uit en kan daardoor slijten. Hierdoor kan de zuigerstang losraken of kan de vloeistof uit de schokbrekers gaan lekken waardoor deze minder goed werken. Wanneer de remafstand groter wordt, de wegligging verslechterd of je gekke geluiden hoort, weet je dat de schokbrekers vervangen moeten worden.

Goedkope schokdempers kopen; bestel eenvoudig online

Wanneer je weet dat je schokdempers vervangen dienen te worden, wil je natuurlijk graag goedkope schokbrekers die goed bij je automodel passen. Bij Site4Cars vind je precies de juiste schokdempers voor jouw model. Dit doe je met behulp van het invoeren van je kenteken of zoeken via type, merk en model van je auto. Vervolgens vind je alle passende onderdelen voor jouw auto. Naast verschillende soorten goedkope schokbrekers kun je bij Site4Cars ook Monroe schokdempers bestellen. Monroe schokdempers hebben zijdelingse lascompensatie en houden de auto bij alle snelheden onder controle. Daarnaast gaan Monroe schokdempers extra lang mee.

Schokdempers auto kopen en laten monteren

Je wilt niet alleen schokdempers kopen, je wilt ook de schokbrekers vervangen. Dat kan! Wanneer je de geschikte goedkope schokdempers hebt gevonden, kun je in de winkelmand de montagekosten vinden. Schokdempers vervangen is een klus voor specialisten waarbij gereedschap nodig is. De professionele garagisten aangesloten bij het netwerk van Site4Cars zullen ervoor zorgen dat de schokdempers (links en rechts) gemonteerd worden. Geef je woonplaats of postcode op en Site4Cars doet de rest: wij selecteren montagepartners bij jou in de buurt.

Heb je vragen over schokdempers kopen, schokbrekers vervangen of advies nodig? Neem dan contact met ons op! Wij helpen je graag verder zodat je zo snel mogelijk weer de weg op kan.

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40