Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Auto schakelaars online kopen | Drukschakelaar, Relais en meer!

Schakelaars, een auto kan niet zonder! Elke auto heeft schakelaars nodig om bepaalde handelingen uit te kunnen voeren. Tegenwoordig worden auto’s steeds geavanceerder waardoor er vanzelf ook meer schakelaars komen om de bestuurder het zo gemakkelijk mogelijk te maken. Weet je niet welke schakelaar je nodig hebt? Neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier en dan helpen we je graag verder met het maken van de juiste keuze.


Auto schakelaar online kopen doe je bij Site4Cars

Site4Cars heeft verschillende soorten schakelaars voor in jouw auto. Kan je niet de juist schakelaar vinden? Het helpt altijd om je kenteken in te geven zodat we je producten kunnen laten zien die op jouw auto passen. Je kan je kenteken hier invullen. Vervolgens zal de site alle schakelaars laten zien die op jouw auto passen. Ben je niet zeker over je keuze of zijn er meerdere keuzes mogelijk en weet je niet welke op jouw auto past? Neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder. Via Site4Cars heb je snel en gemakkelijk jouw auto schakelaar in huis.

Auto schakelaar van topmerken zoals Facet, Hella en Febi Bilstein

Site4Cars heeft verschillende soorten schakelaars. Daarnaast bieden wij ook schakelaars van verschillende merken aan. Wij hebben schakelaars van onder andere Facet, Hella, en Febi Bilstein. Dit zijn top merken die een hoge kwaliteit producten leveren. Wij hebben verschillende soorten schakelaars. Denk hierbij aan een drukschakelaar, verschillende soorten relais, achteruitrijschakelaar, remlichtschakelaar, stuurkolomschakelaar en diverse schakelaars afhankelijk van het model auto dat je hebt. Staat de schakelaar die je zoekt er niet bij? Stuur ons even een bericht via de chatbox rechts onderin of via het contactformulier en we helpen je graag het juiste product te vinden.

Wat is een schakelaar?

Wat is een schakelaar eigenlijk? Een schakelaar is eigenlijk een soort elektrische poort. Als de poort openstaat kan de stroom doorlopen, maar wanneer de poort gesloten is kan de stroom niet verder. Op deze manier kan je dus bepaalde dingen laten werken wanneer de stroom erdoor loopt. Een klein voorbeeldje. Je remlicht moet alleen branden als je remt. Wanneer je remt is de schakelaar (poort) open en loopt er stroom naar de remlichten. Als je niet remt is de schakelaar (poort) gesloten en loopt er geen stroom naar de lichten zodat ze dus uit blijven. Je hebt veel verschillende soorten schakelaars voor verschillende soorten doeleinden. Je vindt ze allemaal bij Site4Cars!