Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope en hoge kwaliteit ruitenwisser nodig?

Ruitenwissers zitten uiteraard op elke auto en zijn een van de onderdelen die het meest aan slijtage onderhevig zijn. Dit komt natuurlijk omdat ze worden blootgesteld aan allerlei weersomstandigheden. Wij van Site4Cars bieden ruitenwissers aan van de merken Bosch, Denso, Valeo, Hella en NWB.


Ruitenwissers online kopen doe je bij Site4Cars

Iedereen kent ruitenwissers, want elke auto heeft er minimaal 1. Een ruitenwisser is simpelweg een arm die op de auto zit bevestigd en tegen de raam aanzit. Het ruitenwissersysteem bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst natuurlijk de ruitenwissers zelf. Die worden aangedreven door de ruitenwissermotor, en bewogen door ruitenwissermechanismen. Tot slot heb je nog ruitensproeierpompjes, die de ruitenwisservloeistof kunnen rondpompen. Vaak heeft een auto een of twee ruitenwissers voor de vooruit, en vaak ook nog een voor de achterruit. Dit is afhankelijk van welk model auto je hebt. In deze blog lees je alles over ruitenwissers!

Wanneer moet ik mijn ruitenwissers vervangen

Je kunt heel makkelijk zien wanneer je ruitenwissers aan vervanging toe zijn, en dus vervangen moeten worden. Je kan gepiep horen wanneer je ze aanzet of de ruitenwisser kan strepen trekken. Het meest duidelijke symptoom is nog wel dat de ruitenwisser niet meer schoon wordt. Het is belangrijk om de ruitenwissers dan te vervangen, omdat je anders in bepaalde situaties geen goed zicht meer zult hebben. Over het algemeen gaan ruitenwissers 12 tot 24 maanden mee. Op je ruitenwisser zit ook een sticker, die geel kleurt wanneer de ruitenwisser aan vervanging toe is.

Welke ruitenwissers heb ik nodig?

Je hebt verschillende soorten ruitenwissers. Uiteraard heb je verschil in merk, maar er is ook onderscheid te maken tussen conventionele ruitenwissers en Aerotwin ruitenwissers. Wij verkopen allebei, net als alle andere bijbehorende onderdelen. Het is bij ons makkelijk te achterhalen welke ruitenwissers of onderdelen je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste ruitenwissers aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste onderdelen weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Jouw ruitenwissers vervangen

Je kan in principe zelf je ruitenwissers monteren, dit is makkelijke klus die je bovendien zo geklaard hebt. Als je niet helemaal zeker weet hoe je de ruitenwissers moet monteren kun je het aan ons vragen of checken op de achterkant van de verpakking. Ruitenwissermotoren of ruitenwisservloeistofpompjes vervangen is wat lastiger, daar heb je wat meer kennis en materialen voor nodig.

Voordelen van ruitenwissers bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om ruitenwissers gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Bosch, Valeo, Hella, Denso en NWB, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!