Ruitenwissermotoren

Ruitenwissers kent iedereen natuurlijk en elke auto heeft er minimaal 1. Een van de onderdelen hiervan zijn ruitenwissermotoren, die de ruitenwisserbladen aandrijven. Uiteraard ben je hiervoor bij Site4Cars aan het juiste adres!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Ruitenwissermotoren online kopen doe je bij Site4Cars

Een ruitenwisser is simpelweg een arm die op de auto zit bevestigd en tegen de raam aanzit. Elke auto heeft er hiervan minimaal 1. Het ruitenwissersysteem bestaat uit een aantal onderdelen. Allereerst natuurlijk de ruitenwissers zelf. Die worden aangedreven door de ruitenwissermotor, en bewogen door ruitenwissermechanismen. Tot slot heb je nog ruitensproeierpompjes, die de ruitenwisservloeistof kunnen rondpompen. Vaak heeft een auto een of twee ruitenwissers voor de vooruit, en vaak ook nog een voor de achterruit. Dit is afhankelijk van welk model auto je hebt. In deze blog lees je alles over ruitenwissers!

Welke ruitenwissermotoren heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke ruitenwissermotor je nodig hebt, op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken en chassisnummer geven vaak meerdere opties, en zullen vrijwel altijd de juiste onderdelen weergeven. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan worden de juiste ruitenwissermotoren weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Hoe snel heb ik mijn ruitenwissermotor in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 17.30 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars.

Voordelen van ruitenwissermotor bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om ruitenwissermotoren gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40