Ruitenwissermechanisme

De ruitenwisserbladen worden regelmatig vervangen en kent iedereen wel, maar bij ruitenwissers horen ook het ruitenwissermechanisme. Ook hiervoor ben je uiteraard bij ons aan het juiste adres. Heb je vragen over een van de ruitenwissermechanismen of wil je weten welke je moet hebben? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars en we helpen je graag verder! Je kan ons ook bereiken via een livechat of via WhatsApp!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Een ruitenwissermechanisme online kopen doe je bij Site4Cars

Als we denken aan ruitenwissers gaat het vaak al snel over de wisserbladen, wat opzich ook niet onlogisch is. Maar er komt natuurlijk meer bij kijken. Zo worden de ruitenwissers aangedreven door de ruitenwissermotor en op de juiste manier bewogen door het ruitenwissermechanisme. Een ruitenwissermechanisme zorgt ervoor dat de ronddraaiende beweging vanuit de ruitenwissermotor wordt omgezet in een heen-en-weer gaande beweging van de ruitenwisserbladen. Deze gaat in principe niet zo snel kapot, maar als de beweging van de ruitenwissers niet goed gaat zou dit kunnen liggen aan het mechanisme. Als dat het geval is ben je hier op de juiste plek voor jouw nieuwe ruitenwissermechanisme!

Hoe snel heb ik mijn ruitenwissermechanisme in huis?

De levertijd verschilt per onderdeel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. Dit wordt automatisch bijgewerkt door het systeem, op basis van de actuele voorraad, zodat je altijd vooraf weet wanneer je jouw product in huis kunt verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van een ruitenwissermechanisme bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om een ruitenwissermechanisme gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40