Ruitensproeierpompjes

Ruitensproeiervloeistof zorgt ervoor dat je de ruiten regelmatig kunt reinigen, door simpelweg op een knopje te drukken. Zonder Ruitensproeierpompje is dit natuurlijk niet mogelijk. Bij Site4Cars bieden we ruitensproeierpompjes aan van vele merken, waaronder Blue Print, Febi Bilstein, Topran en S4C Best Deal. 

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Ruitensproeierpompjes online kopen doe je bij Site4Cars

Ruitenwissers zijn natuurlijk een onderdeel van de auto waar je niet zonder kan, zeker niet in een regenachtig land als Nederland. Hierbij hoort ook ruitenwisservloeistof, die ondertussen de ruiten kan reinigen. Die vloeistof wordt rondgepompt door de ruitensproeierpomp, en vervolgens komt het er bij de sproeikoppen uit. Uiteraard ben je bij Site4Cars aan het juiste adres om deze ruitensproeierpompjes te kopen!

Wanneer moet ik mijn ruitensproeierpompjes vervangen?

Alles wat te maken heeft met de ruitenwissers is erg gevoelig voor slijtage, omdat het wordt blootgesteld aan vele weersomstandigheden. Voor de ruitensproeier pomp geldt dat deze vaak in de winter kapot gaat. De ruitensproeier slang kan verstopt raken door de vorst, waardoor de pomp extra hard moet pompen. Het kan zijn dat deze hierdoor doorbrand en dan is vervanging de enige optie. Daarnaast kan ook vervuiling reden zijn voor slijtage en defecten en zorgt ouderdom op den duur ook voor problemen. 

Welke ruitensproeierpompjes heb ik nodig?

Welk ruitensproeierpompje je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste ruitensproeier pomp aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt het juiste onderdeel weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van ruitensproeierpompjes bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om ruitensproeierpompjes gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ Top-merken zoals Blue Print, Febi Bilstein, Topran en S4C Best Deal, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40