Remtrommels

Remtrommels komen meestal voor bij wat oudere auto’s. Een remtrommel bestaat uit 2 stuks voor de linker- en rechterzijde van de as. Bij Site4Cars hebben wij merken van onder andere ATE, NK, Delphi BluePrint, Bosch, Topran, TRW en Febi Bilstein in ons assortiment. 

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Remtrommels online kopen doe je bij Site4Cars

Doordat er constant druk wordt uitgeoefend door de remschoenen die tegen de remtrommel aan gedrukt worden, Zijn remtrommels onderhevig aan slijtage. De remschoenen en remtrommel werken op elkaar in. Dat wil zeggen dat als er groeven in de remtrommel ontstaan door de wrijving dat de remschoenen dezelfde groeven vertonen en dus op elkaar ingewerkt raken. Slijtage aan remtrommels kan dus voorkomen. Je kunt dit simpel controleren door met je vingers langs de binnenkant van de remtrommel te gaan en te voelen of er grote groeven of oneffenheden op het oppervlak zitten. In plaats van nieuwe remtrommels te kopen, kun je er ook voor kiezen om deze uit te draaien. Er wordt dan een laagje van de binnenzijde van de remtrommel gehaald. Het uitdraaien kun je helaas niet eeuwig blijven doen, omdat de remtrommel dan te dun wordt. Daarnaast moet je bij jezelf nagaan of het financieel aantrekkelijk is om dit te blijven doen. Je kunt er dus ook voor kiezen om direct nieuwe remtrommels of remschoenen te plaatsen. 

Wanneer moet ik de remtrommels vervangen?

Indien je schurende of metaalachtige geluiden hoort bij het remmen, raden wij je aan om de remtrommel te controleren op slijtage. Bij het horen van metaalachtige geluiden tijdens het remmen is het vaak zo dat de remtrommels beschadigd of versleten kunnen zijn. Mocht het zo zijn dat de remtrommels slijtage hebben ondervonden, dan is het belangrijk om deze tijdig te laten vervangen. Je voorkomt zo verdere schade. 

Hoe snel heb ik mijn nieuwe remtrommels in huis?

De levertijd verschilt per remtrommel. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 1-3 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Welke remtrommels heb ik nodig?

Door het invoeren van je kenteken kun je direct zien welke remtrommels er voor jouw auto geschikt zijn. Ook kun je handmatig zoeken naar jouw nieuwe remtrommels. Dit doe je door het invullen van het merk, model en voertuigtype van de auto. Heb je nog vragen over remtrommels of kun je niet de juiste remtrommels vinden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Site4Cars helpt je graag op weg!

Voordelen van remtrommels bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remtrommels gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-3 werkdagen.
✅ A-merken zoals ATE, NK, Delphi BluePrint, Bosch, Topran, TRW en Febi Bilstein , deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40