Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Groot Assortiment Remklauwen » Bestel via Kenteken | Site4Cars

Remtangen, ook wel remklauwen, zijn onderdeel van de remwerking van de auto. Wij hebben bij Site4Cars een ruim assortiment aan remtangen. Wij bieden deze aan van de merken NK, TRW, S4C Best Deal, ATE, Frenkit, Brembo, Bosch, Febi Bilstein en Topran.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Remtangen online kopen doe je bij Site4Cars

Een remtang heeft een relatief eenvoudige werking. Doordat je met je rempedaal, via je hoofdremcilinder, remvloeistof verplaatst naar de zuigers die in de remtang zitten, worden deze naar buiten gedrukt. Deze drukken op hun beurt de remblokken tegen de remschijf.  Hierdoor komt je auto tot stilstand. Site4Cars biedt een zeer ruim assortiment remtangen aan. Hierbij hebben we remtangen met statiegeld en remtangen zonder statiegeld. Als je een remtang met statiegeld koopt, hou er dan rekening mee dat de oude remtang retour stuurt naar Site4Cars waarna je het statiegeld gecrediteerd krijgt. 

Wanneer moet ik mijn remtangen vervangen?

Remtangen worden blootgesteld aan verschillende weersomstandigheden, zoals natuurlijk wel meer auto onderdelen. In de wintermaanden hebben remtangen het vooral te voorduren door het strooizout wat op de wegen gestrooid wordt. Strooizout heeft de eigenschap om in te vreten op het metaal waar de remtang van gemaakt is. De gevolgen hiervan zijn mogelijk niet direct te zien, maar kunnen er op den duur wel voor zorgen dat delen van de remtang vast komen te zitten. Hierdoor worden de remblokken niet meer tegen de remblokken gedrukt. Het is daarom belangrijk om de remtangen regelmatig te controleren. Dit kun je bijvoorbeeld goed doen wanneer je remblokken of je remschijf vervangt. Daarnaast kan je de werking controleren door te kijken of de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden als je het rempedaal indrukt. Soms kun je hierbij door de velg heen kijken, in andere gevallen is het wat meer werk en moet je eerst het wiel eraf halen. Mocht je constateren dat de remtang niet meer voldoende werkt, is het belangrijk om deze zo snel mogelijk te (laten) vervangen.

Welke remtangen heb ik nodig?

Het is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen welke remtangen je nodig hebt,  op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste turbocharger aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste turbocharger weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Remklauw online kopen

Als je remklauw versleten is, of als je remklauw kapot is, dan heb je vaak snel een nieuwe nodig omdat je niet kan rijden. Bij Site4Cars streven we ernaar om een remklauw binnen 1 a 2 werkdagen te bezorgen zodat je snel weer vooruit kan! Je vindt in het assortiment van Site4Cars remklauwen van verschillende merken zoals Topran en NK. Deze merken staan voor zeer goede en betrouwbare kwaliteit. Iets wat een must is wanneer je rem onderdelen besteld.

Je kan via het kenteken van je auto gemakkelijk en snel uitzoeken welke remklauwen je nodig hebt voor jouw auto! Let goed op voor welke kant de remklauwen zijn en of ze voor de voor- of achterkant zijn. Over remklauwen betaal je statiegeld. Dit komt omdat de oude remklauwen weer ingezameld worden. Je ontvangt het statiegeld terug zodra de oude remklauwen zijn ontvangen.

Wat is een remklauw?

Een remklauw is een onderdeel van het remsysteem wat ervoor zorgt dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden. Dit gebeurt door middel van zuigers. De zuigers oefenen een grote druk op de remblokken uit. Deze grote druk wordt verkregen door de rembekrachtiger. De remklauw zit altijd bij de remschijven gemonteerd. Dit kan er boven of aan de zijkant van de remschijven zijn, afhankelijk van het type auto dat je hebt.

Wanneer remklauw vervangen?

Een remklauw vervangen wanneer de werking ervan niet meer naar behoren werkt. Dit gebeurt vaak als de zuigers niet meer goed werken en vast gaan zitten. Dit belemmert het remmen van de auto wat zeer gevaarlijk kan zijn! Controleer de werking van je remklauwen regelmatig. Een remklauw vervangen kan je zelf doen, of je kan het bij een professioneel garage bedrijf doen dat is aangesloten bij het montagepartner netwerk van Site4Cars. De prijs van het monteren van remklauwen op jouw auto vind je in het winkelmandje! Remklauw reviseren of opknappen dan kan je een remklauwen reparatie set goed gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de slijtage gevoelige onderdelen van de remklauwen te vervangen zonder dat je de gehele remklauw hoeft te vervangen.

Voordelen van remtangen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remtangen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals NK, TRW, S4C Best Deal, Frenkit, Brembo, Bosch, ATE, Febi Bilstein en Topran, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!