Remtangen

Site4Cars heeft een ruim assortiment van 2300 gereviseerde NK remtangen (ook wel remklauwen genoemd) inclusief een assortiment remtangen van o.a. Topran, met een elektronische handrem-unit voor Europese, Amerikaanse en Aziatische personenauto’s.

Remtangen online kopen doe je bij Site4Cars

Remtangen, ook remklauwen genoemd, worden zoals meerdere auto onderdelen blootgesteld aan de weersomstandigheden. In de wintermaanden hebben remtangen het vooral te verduren door het strooizout wat op de wegen gestrooid wordt. Strooizout heeft de eigenschap om in te vreten op het metaal waar de remtang van gemaakt is. De gevolgen hiervan zijn mogelijk niet direct zichtbaar, maar kunnen op den duur wel degelijk zorgen voor vastzittende delen van de remtang die horen te bewegen. De werking van de remtang is eenvoudig. Doordat je met je rempedaal, via je hoofdremcilinder remvloeistof verplaatst naar de zuigers die in de remtang zitten worden deze naar buiten gedrukt en drukken zij op hun beurt de remblokken tegen de remschijf. Hierdoor komt je auto tot stilstand. Door het strooizout kunnen de zuigers in de remtang vast gaan zitten waardoor de remblokken niet meer tegen de remschijf gedrukt worden. Het is daarom zaak dat je de werking van de remtangen regelmatig controleert. Als je de remblokken of remschijf vervangt kun je de werking van de remtang prima controleren. Maar ook als dat niet het geval is kun je de werking controleren door te kijken of de remblokken tegen de remschijf gedrukt worden als het rempedaal ingedrukt wordt. Mogelijk moet je daarvoor het wiel van de auto halen en in sommige gevallen kun je door de velg heen kijken en de remblokken zien bewegen. Site4Cars biedt een zeer ruim assortiment remtangen aan. Hierbij hebben we remtangen met statiegeld en remtangen zonder statiegeld. De NK remtangen zijn allemaal zonder statiegeld. Koop je echter remtangen met statiegeld dan moet je er rekening mee houden dat je de oude remtang retour stuurt naar Site4Cars waarna je het statiegeld gecrediteerd krijgt.


Remtangen goedkoop laten monteren

Remtangen kun je zelf vervangen als je over de nodige technische kennis beschikt. Houdt er rekening mee dat als je de remtang vervangt dat je ook meteen de remolie vervangt. Je wil niet dat vervuilde remolie de goede werking van de remtang verhinderd. Indien je niet zelf de remtangen van je auto wilt vervangen kun je makkelijk gebruik maken van één van de montagepartners van Site4Cars. Site4Cars heeft een montagenetwerk met daarin gekwalificeerde universele garagebedrijven die voor de klanten van Site4Cars de remtrommels monteren. Als je je gekochte remslangen door een montagepartner van Site4Cars wil laten monteren dan kun je binnen ons montagenetwerk op zoek naar een montagepartner bij jou in de buurt. Mocht je geen montagepartner bij jou in de buurt kunnen vinden neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen van remtangen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remtangen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals NK en Topran, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via WhatsApp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40