Remslangen

Remslangen worden per stuk verkocht. Site4Cars biedt de volgende merken remslangen aan: ABS, Triscan, Febi Bilstein en Hella.
Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Remslangen online kopen doe je bij Site4Cars

Remslangen zijn aan slijtage onderhevig voornamelijk door invloeden van buitenaf. Denk hierbij aan vocht, pekel, vorst en alle vuiligheid die op de wegen ligt. Een remslang kan o.a. scheuren, uitdrogen en lekken daar waar de slang vast zit aan de koppeling. Als je rempedaal sponzig aanvoelt dan is er een lekkage in het remsysteem aanwezig wat o.a. kan komen door lekkende remslangen. Als je de remslang kunt zien zitten bij de remmen en deze oogt vochtig/vettig dan mag je er van uit gaan dat de remslang lekt. Deze zul je dan zo spoedig mogelijk moeten vervangen. Als de slang erg gaat lekken of helemaal kapot klapt heb je ook geen remdruk meer en is de veiligheid niet meer te garanderen. Controleer de conditie van de remslangen sowieso als je de remmen vervangt. Bij een APK is de remslang een standaard controle punt.

Remslangen goedkoop laten monteren

Remslangen kun je zelf vervangen als je over de nodige technische kennis beschikt. Er komt echter meer bij kijken dan de slang los halen en vervangen voor een nieuwe. Als je de slang namelijk los maakt zal er remolie (remvloeistof) uit het remsysteem weglopen. Zodra je de defecte remslang vervangen hebt dien je het remsysteem te ontluchten. Dit doe je door een ontluchtingsslangetje op de ontluchtingsnippel te plaatsen bij de wielremcilinder of remtang. Door deze iets te openen en de rempedaal in te drukken pers je de lucht uit het remsysteem. Deze handeling moet je meerdere malen herhalen totdat er alleen nog maar remolie uit de ontluchtingsnippel komt. Het beste kun je dit ook met zijn tweeën doen. Dan kan iemand de ontluchtingsnippel open en dichtdraaien en zorgen dat de remvloeistof die bij het ontluchten vrij komt opgevangen wordt. De ander kan dan het rempedaal in de auto bedienen. Let er ook goed op dat remvloeistof agressief is en als je dit knoeit op bijvoorbeeld de lak van je auto dan kan deze beschadigen, omdat deze invreet op de lak. Mocht je het niet zien zitten om zelf de remslangen van je auto te vervangen dan kun je makkelijk gebruik maken van één van de montagepartners van Site4Cars. Site4Cars heeft een montagenetwerk met daarin gekwalificeerde universele garagebedrijven die voor de klanten van Site4Cars de remslangen monteren. Als je je gekochte remslangen door een montagepartner van Site4Cars wil laten monteren dan kun je binnen ons montagenetwerk op zoek naar een montagepartner bij jou in de buurt. Mocht je geen montagepartner bij jou in de buurt kunnen vinden neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen van remslangen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remslangen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals ABS, Triscan, Hella en Febi, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30. 
✅ Direct contact via WhatsApp!


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40