Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Auto Remslang » Online op Kenteken Bestellen | Site4Cars

De remslangen van Site4Cars zijn per stuk verkrijgbaar. Wij hebben remslangen van merken zoals ATE, S4C Best Deal, Febi Bilstein, Topran en Bosch in ons assortiment.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Remslangen online kopen doe je bij Site4Cars

Remslangen zijn gevoelig voor slijtage. Onder andere vocht, pekel, vorst en alle overige vuiligheid die voortkomen uit de weg hebben een negatief effect op remslangen. Een remslang kan scheuren, uitdrogen en lekken daar waar de slang aan de koppeling vastzit. Indien je rempedaal sponzig aanvoelt, is er in de meeste gevallen sprake van een lekkage in het remsysteem. Mocht je de remslang kunnen zien zitten en lijkt deze vettig, dan is dit het teken dat de remslang is gaan lekken. Voor je nieuwe remslang kun je terecht bij Site4Cars.

Wanneer moet ik de remslangen vervangen?

Als de remslang ernstig gaat lekken of helemaal kapot is, moet deze snel vervangen worden. De remdruk neemt namelijk af waardoor je veiligheid tijdens het autorijden niet meer te waarborgen is. Check dus regelmatig de conditie van de remslangen. Bij een APK wordt dit standaard gedaan.  

Welke remslangen heb ik nodig?

Soms weet je niet precies welke remslangen je nodig hebt. Je kunt hier simpel achter komen door middel van het invullen van je kenteken. Je kunt er ook voor kiezen om het merk, model en voertuigtype van je auto in te voeren. Ook dan worden alle remslangen die geschikt zijn voor jouw auto getoond. Heb je nog vragen over remslangen of kun je niet de juiste remslangen vinden? Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Site4Cars helpt je graag op weg!

Hoe snel heb ik mijn nieuwe remslangen in huis?

De levertijd verschilt per remslang. Per artikel wordt de levertijd aangegeven. In de meeste gevallen staat er aangegeven 'Levertijd binnen 2 werkdagen'. Dit betekent dat de werkdag na de dag van bestelling als eerste werkdag geldt. Dus bestel je een artikel maandag, dan mag je deze woensdag in huis verwachten. Een belangrijke rol hierin speelt het tijdstip waarop je de bestelling hebt geplaatst. Bestellingen geplaatst na 19.00 uur krijgen 1 dag extra levertijd, dit heeft te maken met het tijdstip waarop de vervoerder de zendingen ophaalt bij Site4Cars. 

Voordelen van remslangen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remslangen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals ATE, S4C Best Deal, Febi Bilstein, Topran en Bosch, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!