Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope Remschoenen » Bestellen via Kenteken | Site4Cars

Bij het kopen van remschoenen is het belangrijk om te weten dat in één set remschoenen 4 remschoenen zitten. Hiervan zijn twee stuks voor de linkeras en 2 stuks voor de rechteras. Dit geldt voor zowel de voor- als achteras, als hier remschoenen op zitten. Site4Cars biedt remschoenen aan van de merken Bosch, S4C Best Deal, Febi Bilstein, Blue Print, ATE, NK, TRW en Topran.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Remschoenen online kopen doe je bij Site4Cars

Remschoenen zijn aan slijtage onderhevig, doordat er bij het remmen constant druk wordt uitgeoefend door de remschoenen. Deze drukken tegen de trommel aan, waardoor de remtrommel en remschoenen op elkaar inwerken. Dit betekent dat wanneer er door de wrijving groeven ontstaan in de remtrommel, de remschoenen dezelfde groeven vertonen en dus op elkaar ingewerkt raken. Bij slijtage van de remschoenen kunnen deze prima worden vervangen zonder dat de remtrommel vervangen hoeft te worden. Controleer echter wel altijd de remtrommel op dikte of bepaalde oneffenheden zoals groeven. Dit is redelijk eenvoudig zelf te controleren. Als je met je vingers langs de binnenkant van de remtrommel gaat voel je vanzelf of er grote groeven of oneffenheden op het oppervlak zitten.   

Wanneer remschoenen vervangen

Hoe weet je nu dat je remschoenen versleten zijn? Als je bij het remmen een schurend of metaalachtig geluid hoort, dan is het mogelijk dat de remschoenen versleten zijn. Je krijgt dan uiteindelijk metaal op metaal en hierdoor is de remwerking gedeeltelijk of volledig weg. Het is dan zaak om de remschoenen op een zo kort mogelijke termijn te vervangen. Op deze manier voorkom je dat versleten remschoenen schade veroorzaken aan de remtrommel. 

Wat kosten remschoenen

De prijs van een set remschoenen is afhankelijk van het type auto en het merk remschoen. Remschoenen beginnen al onder de 20€, maar kunnen oplopen tot meer dan 100€ per set. Vaak zijn remschoenen voor de vooras duurder dan voor de achteras. 

Welke remschoenen heb ik nodig

Op basis van je kenteken of het chassisnummer kan je eenvoudig achterhalen welke remschoenen er op jouw auto zitten. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste remschijven aangeeft. De verkoper kan vaak makkelijk achterhalen welke remschoenen je nodig hebt. 

Voordelen van remschoenen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remschoenen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, S4C Best Deal, Febi Bilstein, Blue Print, ATE, NK, TRW en Topran deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een live chat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.