Remschoenen

Als je remschoenen koopt dien je er op te letten dat als je 1 set remschoenen koopt dat je dan 4 remschoenen krijgt. Namelijk 2 stuks voor de linkeras en 2 stuks voor de rechteras. Dit geldt voor zowel de vooras als de achteras als daar remschoenen op zitten. Site4Cars biedt remschoenen aan van de merken Bosch, HellaFebi Bilstein en Blue Print.

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Remschoenen online kopen doe je bij Site4Cars

Remschoenen zijn aan slijtage onderhevig, doordat er bij het remmen constant druk uitgeoefend wordt door de remschoenen die tegen de trommel aan gedrukt worden. De remtrommel en remschoenen werken op elkaar in. Dat wil zeggen dat als er groeven in de remtrommel ontstaan door de wrijving dat de remschoenen dezelfde groeven vertonen en dus op elkaar ingewerkt raken. Als je remschoenen versleten zijn dan kunnen deze prima vervangen worden zonder dat de remtrommel vervangen hoeft te worden. Controleer wel altijd de remtrommel op dikte of bepaalde oneffenheden zoals groeven. Je kunt dit zelf redelijk controleren. Als je met je vingers langs de binnenkant van de remtrommel gaat voel je vanzelf of er grote groeven of oneffenheden op het oppervlak zitten. Hoe weet je nu dat je remschoenen versleten zijn? Meestal hoor je je remmen een schurend of metaalachtig geluid maken bij het remmen dan is het mogelijk dat de remschoenen versleten zijn waardoor je uiteindelijk metaal op metaal krijgt en de remwerking is dan weg of bijna weg. Vervanging is noodzakelijk op zo’n kort mogelijke termijn.

Remschoenen goedkoop laten monteren

Zelf remschoenen vervangen is geen onmogelijke opgave maar vereist toch wel enige technische kennis. Ook moet je de juiste werkomgeving hebben en gereedschappen om de remschoenen zelf te vervangen. Site4Cars heeft een montagenetwerk met daarin gekwalificeerde universele garagebedrijven die voor de klanten van Site4Cars de remschoenen monteren. Als je je gekochte remschoenen door een montagepartner van Site4Cars wil laten monteren dan kun je binnen ons montagenetwerk op zoek naar een montagepartner bij jou in de buurt. Mocht je geen montagepartner bij jou in de buurt kunnen vinden neem dan even contact met ons op via de contactpagina.

Voordelen van remschoenen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remschoenen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 3 werkdagen.
✅ A-merken zoals Bosch, Hella en ABS, deze merken zijn van topkwaliteit. 
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen. 
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30 


WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40