Stuur je bericht of vraag naar:
085 – 064 55 64

 30 dagen bedenktijd

 Snelle levering

 Persoonlijke hulp

Kies een andere auto
Zoeken op kenteken
Handmatig zoeken

Goedkope remschijven kopen online | Site4Cars

Remolie is onderdeel van het remsysteem van de auto, een van de belangrijkste onderdelen. Wanneer dit niet goed werkt beïnvloedt dit de veiligheid sterk. Remolie wordt gebruikt bij hydraulische remmen. Site4Cars biedt remolie aan van de merken Brembo, Kroon Oil, TRW, Febi Bilstein, Bosch, ATE en Hella.

Helaas is er geen artikel gevonden!

Verder winkelenDe gegevens worden opgehaald...

Remolie online kopen doe je bij Site4Cars

Zonder een goed werkend remsysteem kun je niet rijden, dan is de veiligheid helemaal weg. Een belangrijk onderdeel van een remsysteem is remolie, of ook wel remvloeistof. Deze remolie wordt gebruikt bij hydraulische remmen. De remvloeistof zorgt ervoor dat de kracht van het rempedaal wordt overgedragen op de wielen. Zonder deze vloeistof, of een goede werking hiervan, zal je auto amper of zelfs helemaal niet afremmen. Er is een grote verscheidenheid aan remvloeistoffen, met allemaal verschillende kookpunten. Bij ons ben je aan het goede adres voor het kopen van jouw remvloeistof.

Wanneer moet ik mijn remolie vervangen?

Onderdelen verouderen natuurlijk naarmate de tijd vordert en remvloeistof is hier geen uitzondering op. Hierdoor neemt de kwaliteit van de vloeistof af. Remvloeistof neemt water op uit de buitenlucht waardoor het kookpunt van de vloeistof verlaagd zal worden en er dampbellen van lucht kunnen ontstaan. Lucht in het remsysteem kan ervoor zorgen dat de auto niet meer of niet meer goed afremt. Verder kan remvloeistof vervuild raken waardoor er een zwarte of grijze kleur waarneembaar is. Ook vervuilde remvloeistof verslechterd de werking van de remmen. In deze gevallen zal de remvloeistof dus spoedig moeten worden vervangen. 

Wat doe ik als de remolie niet meer goed is?

Genoeg en goed werkende remolie in je auto is erg belangrijk. Je kunt dit eenvoudig zelf controleren. Blijkt dat er niet genoeg remvloeistof in het reservoir zit is het belangrijk om deze direct bij te vullen. Je moet er dan wel goed op letten welke remvloeistof je gebruikt, zo kun je de vloeistoffen DOT4 en DOT5 niet door elkaar gebruiken. Het kan ook zijn dat het reservoir vloeistof blijft verliezen. Dan moet je het reservoir controleren op een lekkage. Als hier sprake van is moet dit natuurlijk worden verholpen, het liefst op korte termijn. Je kunt dit het beste bij een garage laten doen. 

Welke remolie heb ik nodig?

Welke remolie je nodig hebt is bij Site4Cars makkelijk te achterhalen op basis van je kenteken of het chassisnummer. Het kenteken geeft vaak meerdere opties, terwijl het chassisnummer vrijwel altijd de juiste remolie aangeeft. Daarnaast kun je zoeken via het merk, model en type, ook dan wordt de juiste remolie weergegeven. Mocht het niet lukken of heb je nog andere vragen, dan kun je contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Voordelen van remolie bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remolie gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen:

Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1-2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Brembo, Kroon Oil, TRW, Febi Bilstein, Bosch, ATE en Hella, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen retourgarantie, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 19:00.
✅ Direct contact via WhatsApp!