Remklauwen

Remklauwen zijn een uiterst belangrijk onderdeel in het remsysteem van de auto. De remklauwen zorgen ervoor dat de remblokken tegen de remschijf gedrukt wordt wat ervoor zorgt dat de auto remt. Remklauwen dienen van goede kwaliteit te zijn en daarom heeft Site4Cars alleen remkauwen van zeer hoge kwaliteit zoals Topran en NK. Heb je vragen over remklauwen of weet je niet welke je nodig hebt? Neem dan contact op met een medewerker van Site4Cars door middel van de livechat of stuur ons een WhatsApp bericht!

Zoek onderdelen voor jouw auto
Zoek op kenteken
Handmatig zoeken

Remklauw online kopen

Als je remklauw versleten is, of als je remklauw kapot is, dan heb je vaak snel een nieuwe nodig omdat je niet kan rijden. Bij Site4Cars streven we ernaar om een remklauw binnen 1 a 2 werkdagen te bezorgen zodat je snel weer vooruit kan! Je vindt in het assortiment van Site4Cars remklauwen van verschillende merken zoals Topran en NK. Deze merken staan voor zeer goede en betrouwbare kwaliteit. Iets wat een must is wanneer je rem onderdelen besteld.

Je kan via het kenteken van je auto gemakkelijk en snel uitzoeken welke remklauwen je nodig hebt voor jouw auto! Let goed op voor welke kant de remklauwen zijn en of ze voor de voor- of achterkant zijn. Over remklauwen betaal je statiegeld. Dit komt omdat de oude remklauwen weer ingezameld worden. Je ontvangt het statiegeld terug zodra de oude remklauwen zijn ontvangen.

Wat is een remklauw?

Een remklauw is een onderdeel van het remsysteem wat ervoor zorgt dat de remblokken tegen de remschijven gedrukt worden. Dit gebeurt door middel van zuigers. De zuigers oefenen een grote druk op de remblokken uit. Deze grote druk wordt verkregen door de rembekrachtiger. De remklauw zit altijd bij de remschijven gemonteerd. Dit kan er boven of aan de zijkant van de remschijven zijn, afhankelijk van het type auto dat je hebt.

Wanneer remklauw vervangen?

Een remklauw vervangen wanneer de werking ervan niet meer naar behoren werkt. Dit gebeurt vaak als de zuigers niet meer goed werken en vast gaan zitten. Dit belemmert het remmen van de auto wat zeer gevaarlijk kan zijn! Controleer de werking van je remklauwen regelmatig. Een remklauw vervangen kan je zelf doen, of je kan het bij een professioneel garage bedrijf doen dat is aangesloten bij het montagepartner netwerk van Site4Cars. De prijs van het monteren van remklauwen op jouw auto vind je in het winkelmandje! Remklauw reviseren of opknappen dan kan je een remklauwen reparatie set goed gebruiken. Deze zijn speciaal ontwikkeld om de slijtage gevoelige onderdelen van de remklauwen te vervangen zonder dat je de gehele remklauw hoeft te vervangen.

Voordelen van remklauwen bestellen bij Site4Cars

Bij Site4Cars ben je op het juiste adres om remklauwen gemakkelijk en snel online te bestellen! Je krijgt bij ons automatisch de volgende voordelen.

✅ Snelle levering, Site4Cars levert binnen 1 a 2 werkdagen.
✅ A-merken zoals Topran en NK, deze merken zijn van topkwaliteit.
✅ 30 dagen bedenktijd, zodat je alle tijd hebt om het product retour te sturen.
✅ Persoonlijke hulp, via een livechat of via de telefoon van 8:00 – 17:30.
✅ Direct contact via WhatsApp!

WhatsApp
support
Stuur je bericht of vraag naar:
06 28 77 77 40